Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: FK Tukums 2000/TSS - FK Metta. Spēles ieraksts

FK Tukums 2000/TSS - FK Metta. Spēles ieraksts

"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
100

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.
Ivo Minkevičs (pa labi). Foto: Ruslans Antropovs
4

"Audas" jelgavniekam Minkevičam noraidījums, "Jelgava" tiek pie otrā punkta sezonā

Otro punktu "TonyBet" sezonā nopelnījusi pēdējā vietā esošā "Jelgava", kas, ieskaitot arī kompensācijas laiku, vairākumā pavadīja aptuveni 25 minūtes, norībināja pārliktni un savā laukumā samierinājās ar neizšķirtu pret "Audu", kas arī sezonu sākusi mazrezultatīvi.