Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Arī Maksimenko vairs neturpinās pārstāvēt RFS

Arī Maksimenko vairs neturpinās pārstāvēt RFS
Vitālijs Maksimenko un Deniss Rakels. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/fkrfs.lv

LETA. Aizsargs Vitālijs Maksimenko nākamajā sezonā nespēlēs Latvijas futbola virslīgas komandā RFS, informē klubs.

31 gadu vecais Maksimenko Rīgas kluba rindas papildināja pēc 2021.gada sezonas. Aizvadītajā sezonā viņš laukumā devās 22 spēlēs un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Lielāko karjeras daļu Maksimenko ir pavadījis ārvalstīs, spēlējot Anglijā, Skotijā, Nīderlandē, Austrijā, Polijā, Slovēnijā un Japānā.

Iepriekšējo reizi Latvijā Maksimenko spēlēja 2015.gadā, kad aizvadīja vairākus mačus "Liepājas" sastāvā.

Īpaši veiksmīgi posmi ārvalstīs Maksimenko padevās, pārstāvot Slovēnijas "Olimpija" un Austrijas "Mattersburg", tajās aizvadot attiecīgi 64 un 42 spēles. 22 mačus viņš sakrāja Nīderlandes "VVV-Venlo" rindās.

2019.gadā viņš "Olimpija" sastāvā aizvadīja pilnu spēli Rīgā pret RFS UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas ietvaros. Toreiz "Olimpija" uzvarēja ar 2:0 un nodrošināja vietu nākamajā kārtā, kur piekāpās Turcijas "Malatyaspor". 2021.gada pirmo pusi Maksimenko aizvadīja "Olimpija" sastāvā, taču jūlijā kļuva par brīvo aģentu.

Latvijas izlasē Maksimenko piedalījies 53 mačos un guvis vienus vārtus.

RFS aizvadītajā sezonā sasniedza UEFA Konferences līgas grupu turnīru, virslīgā izcīnīja bronzas medaļas, bet kausa izcīņā piedzīvoja zaudējumu finālā.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-11-24 16:23, pirms gada
Cerams, ka šos spēlētājus aizvietos nevis balkāni, bet RFS dublieru džeki.
, 2022-11-24 16:56, pirms gada
Apinīc rakstīja: Cerams, ka šos spēlētājus aizvietos nevis balkāni, bet RFS dublieru džeki.
Vietējo spēlētāju limitu kaut kā jau vajag savākt.

Šteinbors vārtos, kas vēl ir?
, 2022-11-24 20:29, pirms gada
Strumia,drīz pievienosies Rīgas bomāriem… un gan jau drīzumā balkāni babaji sabrauks ar kugi 🤣🤣
, 2022-11-24 21:09, pirms gada
Šodien kautkādā brīdī pa ltv7 bija plašāka intervija ar Verpakovski - epizodiski paklausījos - tur šis stāstīja, ka laukumā vairāk par 2 balkāniem vai brazīļiem nedrīkst būt, jo tad šie sākot saspēlēties tikai savā starpā, tāpēc gan jau nekāds kuģis nepienāks
, 2022-11-26 15:01, pirms gada
Cik tad iepriekš bija balkāni? Man liekas ka vairāk pa 2
, 2022-12-04 11:19, pirms gada
tomaats rakstīja: Šodien kautkādā brīdī pa ltv7 bija plašāka intervija ar Verpakovski - epizodiski paklausījos - tur šis stāstīja, ka laukumā vairāk par 2 balkāniem vai brazīļiem nedrīkst būt, jo tad šie sākot saspēlēties tikai savā starpā, tāpēc gan jau nekāds kuģis nepienāks
Tad jau varbūt visu komandu vai no vieniem vai otriem? Vietējie varēs sēdēt tribīnēs un mācīties kā futbolu spēlēt skatoties. Un tā dzims īsti naži, nākamā izlase no vieniem Verpakovskiem vien.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.