Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

RFS pagarina līgumus ar Jagodinski, Šāriču un Sorokinu

RFS pagarina līgumus ar Jagodinski, Šāriču un Sorokinu
Vitālijs Jagodinskis. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Šī brīža Virslīgas līdere RFS paziņojusi, ka līdz 2023. gada sezonas noslēgumam pagarinājusi līgumus ar trīs tās futbolistiem - aizsargiem Vitāliju Jagodinski un Vladislavu Sorokinu, kā arī pussargu Tomislavu Šāriču.

RFS ir šī brīža Virslīgas līdere ar 50 izcīnītiem punktiem 20 spēlēs. Šodien klubs aizvadīs nākamo cīņu pret ''Liepāju''. Komandas iepriekšējā nedēļas nogalē izcīnīja vietu Latvijas kausa finālā, kurš oktobrī notiks Valmierā Jāņa Daliņa stadionā.

Pirms spēles RFS paziņojusi, ka līdz 2023. gada sezonas beigām pagarinājusi līgumus ar Vitāliju Jagodinski, Tomislavu Šāriču un Vladislavu Sorokinu.

29 gadus vecais aizsargs Jagodinskis RFS spēlē kopš 2020. gada čempionāta, kad izbeidza sadarbību ar ''Valmieru'' un atgriezās Rīgā. Pirms tam šo klubu pārstāvējis arī 2019. gada sezonā. 65 spēlēs Virslīgā RFS rindās Jagodinskis izcēlies ar septiņiem precīziem sitieniem vārtos. Karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā Rīgas ''Daugava'', Ukrainas ''Hoverla'', kā arī Ungārijas un Rumānijas līgās.

31 gadus vecais slovēņu pussargs Šāričs RFS spēlē pēdējās divas sezonas, pirms tam pārstāvot citu galvaspilsētas klubu ''Riga''. 43 Virslīgas spēlēs Šāričs guvis desmit vārtus. Karjeras laikā spēlējis tādos klubos kā Horvātijas ''Inter Zaprešič'', ''Split'' un ''Osije'', kā arī itāļu ''Crotone'', ''Pistoiese'' un ''Savoia''.

24 gadus vecais aizsargs Sorokins karjeras laikā spēlējis tikai Latvijā, bet RFS pārstāv kopš 2016. gada, pirms tam esot arī ''Skonto'' un ''Jelgavas'' sastāvos. 105 Virslīgas spēlēs RFS kreklā Sorokins guvis vienus vārtus.


, 2021-09-23 10:53, pirms 3 gadiem
Karjeras laikā spēlējis arī tādās komandās kā Rīgas ''Daugava'', Ukrainas ''Hoverla'', kā arī Ungārijas un Rumānijas līgās.

Arī ''Jūrmalā-VV'' un "Ventspilī".
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
119

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".