Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Galvaspilsētas komandas šķiras no Popzlatanova un Sečeroviča

Galvaspilsētas komandas šķiras no Popzlatanova un Sečeroviča
Virslīgā tikai vienu puslaiku nospēlējušais Jovans Popzlatanovs. Foto: RFS

"Optibet" futbola Virslīgas vadošās komandas turpina sastāva izmaiņas vasaras pāreju logā, atbrīvojoties no viesstrādniekiem, kuri cerēto ieguldījumu komandām nesniedza.

Virslīgas līdervienība RFS pavēstījusi par šķiršanos no 24 gadus vecā ziemeļmaķedoniešu flanga spēlētāja Jovana Popzlatanova. Pagājušās sezonas Ziemeļmaķedonijas čempions Popzlatanovs RFS vienībai pievienojās kopā ar savu tautieti Darko Micevski. Abi futbolisti pirms tam spēlēja Skopjes "Vadar". Ja Micevskim ir izdevies ielausties Viktora Moroza trenētās komandas rotācijā, dodot atpūtu vadošajiem balsta pussargiem Tomislavam Šāričam un Leonelam Strumijam, tad Popzlatanova vaibstus līdzjutēji tā kārtīgi iepazīt nemaz nepaguva. Popzlatanovs laukumā izgāja Virslīgas sezonas pirmajā spēlē pret "Valmieru". nospēlēja vienu puslaiku un ar to viņa spēles laiks arī beidzās.

Nedaudz vairāk sevi VIrslīgas čempionātā varēja atrādīt bosniešu centra pussargs Adnans Sečerovičs. 29 gadus vecais "Riga" sastāvā laukumā izgāja septiņos mačos, bet ar rezultativitāti neizcēlās. Tā kā Virslīgas pieteikumā komandām var būt tikai 15 ārzemēs izaudušie spēlētāji (vadošās komandas ir sasniegušas vai atrodas ļoti tuvu šai robežai), tad "Riga" nolēmusi šķirties tieši no Sečeroviča. Jau lielajā Rīgas derbijā trīskārtējās čempiones rindās laukumā devās futbolists, kurš pieteikumā ieņēmis bosnieša vietu - Vācijā dzimušais horvātu balsta pussargs Ivans Paurevičs.


, 2021-06-20 13:48, pirms 3 gadiem
Dibenibra
, 2021-06-20 14:22, pirms 3 gadiem
Gan jau šie nebūs vienīgi leģionāri kuri dosies prom
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
17

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.