Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Kalns, visticamāk, atgriezīsies "Jūrmalā"

Kalns, visticamāk, atgriezīsies "Jūrmalā"
Jurģis Kalns "Jūrmalas" sastāvā veiksmīgi darbojās
pirms pāris sezonām, būdams uzbrukuma līderis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbolists Jurģis Kalns, visticamāk, karjeru turpinās savā bijušajā klubā "Jūrmala", eSports.lv šodien pavēstīja komandas galvenais treneris Vladimirs Babičevs. Jūrmalnieki patlaban pārbauda arī virkni iespējamos komandas jaunpienācējus.

"Ar mums turpmāk strādās Jurģis Kalns. Domāju, ka arī sezonas laikā viņš spēlēs mūsu komandā. Šobrīd pārbaudām vairāku spēlētāju grupu, rīt spēlēsim pret Rīgas "Daugavu", tad arī papētīsim pārbaudāmos futbolistus. Visi no viņiem ir vietējie, neviena leģionāra," par pēdējiem jaunumiem "Jūrmalas" komandā pastāstīja galvenais treneris Vladimirs Babičevs. "Jūrmalas Dome mūs finansiāli atbalsta un turpinās to darīt - domāju, ka šajā ziņā viss būs kārtībā."

"Domājam piedalīties turnīrā Palangā (Lietuva) marta sākumā. Pēc šī turnīra jau atliks tikai nedaudz laika sagatavoties čempionātam. Par mērķiem jaunajai sezonai vēl neesam runājuši," runājot par komandas turpmākajiem plāniem, atzina Babičevs.

Komandas sastāvs palicis tikpat kā nemainīgs. Salīdzinot ar "Jūrmalas" sastāvu, kurš pabeidza 2008. gada sezonu, komandā vairs nebūs uzbrucēja Oļega Malašenoka, kurš pievienojies "Ventspilij", kā arī gruzīna Gagas Gugunašvili, ukraiņa Volodimira Meļņika un brazīlieša Fernando Jaira. Savukārt no "Liepājas metalurga" izīrētais argentīnietis Kristians Toress, visticamāk, arī nākamo sezonu pavadīs Jūrmalas komandā - viņa spēlēšana vēl nav oficiāli noformēta, bet, pēc Babičeva domām, Toress, kurš treniņprocesā ir kopā ar komandu, spēlēs tajā arī jaunajā sezonā.

Paredzams, ka LMT Virslīgas 2009. gada sezonas pirmajā mačā 14. martā "Jūrmala" tiksies ar Daugavpils "Dinaburg".


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-20 16:36, pirms 15 gadiem
Nu Jūrmalai Kalns pēc Malašenoka aiziešanas tagad būs ļoti svarīgs uzbrukuma posms

P.S. Viena no retajām sakarīgajām futbollistu bildēm pie rakstiem..
, 2009-02-20 17:49, pirms 15 gadiem
Tagad, kad Oļegs Malašenoks spēlēs ''Ventspilī'', Jurģis Kalns būtu komandai ļoti noderīgs. Ceru uz to, ka Jurģis būs "Jūrmalas" sastāvā, jo savādāk ar uzbrukumu nu tā... Labi, ka Toress paliek, lai gan varbūt ''Liepājas Metalurgam" tomēr pašam vajadzētu viņu izmantot. Viens no talantīgākajiem leģionāriem Virslīgā. LM tāds noderētu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-20 21:54, pirms 15 gadiem
Kalns ne ravnocennaja zamena Malšonku. Oleg za sezon zabil bolwe, poka Kalns begal iz kluba v klub. Po urovnju Jurgis podhodit serednjaku pervoi ligi...
, 2009-02-22 11:28, pirms 15 gadiem
Pavuls rakstīja: Kalns ne ravnocennaja zamena Malšonku. Oleg za sezon zabil bolwe, poka Kalns begal iz kluba v klub. Po urovnju Jurgis podhodit serednjaku pervoi ligi...
naverno dumaješs o SPARTAK ,NO NEZABUDJ KAGDA KOMANDE IGRALI I JURGIS I OLEG KTO BIL REZULTATIVNIJ
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.