Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Kipras turnīrā izskaņā "Riga" apspēlē sava īpašnieka klubu "Rodina"

Kipras turnīrā izskaņā "Riga" apspēlē sava īpašnieka klubu "Rodina"
Karims Lukili. Foto: Zigismunds Zālmanis

Pēcsezonas turnīru "Korontina Homes Cup" noslēgusi "Riga", kas ar 2:0 uzveica savam īpašniekam Sergejam Lomakinam piederošo Maskavas "Rodina", tiekot pie trešās vietas turnīrā.

Iepriekš jau vēstīts, ka šosezon Virslīgā bez medaļām palikusī "Riga" valsts svētku nedēļā piedalījās turnīrā Kiprā. Tas tika sākts ar 2:2 neizšķirtu pret Spānijas futbolistu komandu, bet turpinājumā ar 3:0 tika apspēlēta Kipras komanda "Aris". Ieņemot otro vietu grupā, šodien Latvijas galvaspilsētas komandai bija cīņa par turnīra trešo vietu ar "Rodina".

Iespēja gūt mača pirmos vārtus bija gan Karimam Lukili, kura sitienu vārtu apakšējā stūrī "izvilka" maskaviešu vārtsargs, gan Žanam Baptistam Leo, kurš nodārdināja vārtu stabu. Rezultāts gan izmainījās tika 86. minūtē, kad Felipi Brizola pats paspēja pirmais pie pretinieku atvairītās bumbas pēc brazīļa izpildītās pendeles un trieca bumbu vārtos, panākot 1:0. Cīņas pēdējās minūtēs "Riga" panāca 2:0, izceļoties aizvadītās sezonas Virslīgas labākajam snaiperim Leonelam Vambā.

Iepriekš jau vēstīts, ka ar "Riga" uz turnīru devies "Spartaka" kamerūniešu uzbrucējs Vambā, "Mettas" ganiešu centra aizsargs Baba Musā un Nākotnes līgas čempions "Audas" sastāvā Daniils Ulimbaševs.

Turnīrā Kiprā "Riga" klubam izdevās tas, kas neizdevās nacionālajā čempionātā - tikt pie trešās vietas godalgas.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/


Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.