Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Simboliskajā izlasē iekļūst pieci "Daugavpils" pārstāvji

Simboliskajā izlasē iekļūst pieci "Daugavpils" pārstāvji
Delī Izraels. Foto: Sergejs Kuzņecovs

Turpinot aizsākto tradīciju - noteikt Virslīgas 30. sezonas spēļu kārtu labākos spēlētājus, Sportacentrs.com futbola apskatnieki izvēlējušies aizvadītās nedēļas Virslīgas cīņu simbolisko sastāvu.

Virslīgas 19. simboliskā izlase
Aizvadītajā nedēļa gaidīto piecu spēļu vietā norisinājās mazāk maču nekā gaidīts. Eirokausu grafika dēļ RFS un "Liepājas" duelis tika pārcelts uz septembri, savukārt "Noah" nespēja salasīt komandas sastāvu izbraukuma spēlei Valmierā.

Nedēļas ievadā, kamēr četri Latvijas klubi gatavojās izšķirošajām Eirokausu cīņām, savstarpējo maču aizvadīja "Metta" un "Noah". Viesu komanda bija pilnīgi nevarīga, uz spēli ierodoties bez rezervistiem un piedzīvojot pamatīgu sakāvi ar septiņiem bezatbildes vārtiem. Graujošajā uzvarā pie saviem pirmajiem Virslīgas vārtiem tika malējais aizsargs Gabriels Kirkils. Savukārt divus vārtus guva Lukass Vapne, kurš spēlē pret "Noah" izdarīja arī rezultatīvu piespēli.

Vapnem izdevās gūt arī "Mettas" vienīgos vārtus izbraukuma spēlē Daugavpilī. Tomēr šajā mačā krietni pārāki bija Latgales komandas spēlētāji. Visos trīs "Daugavpils" vārtos ar rezultatīvām piespēlēm piedalījās Viljams Mukvelle. Bumbu vārtu tīklā ietrieca Delī Izraels, bet aizsardzības centrā savai komandai uzvaru izcīnīt palīdzēja Džošua Akpudže. Tāpat vietu simboliskajā izlasē nopelnīja Andrejs Kovaļovs, bet par simboliskās izlases treneri iecelts Andrejs Kaļiņins.

Pēc saspringtajām cīņām Eiropā, vietējā līgā azartiskākais mačs izvērtās starp "Spartaku" un "Riga". Ātrus vārtus jūrmalnieku labā izdevās gūt Kvadvo Asamoā, liekot viesu komandai panervozēt. Daudz darba "Spartaka" vārtos bija Dāvim Ošam, rīdziniekiem izveidojot virkni ar bīstamiem uzbrukumiem. Galvaspilsētas komandai Ivans Paurevičs ne tikai izcēlās ar lielu pārspēku divcīņās, bet arī pamanījās tikt pie rezultatīvas piespēles. Pie vārtu guvuma tika arī francūzis Žans Baptists Leo, bet par "Riga" trīs punktu glābēju kļuva Filipi Brizola ar rezultatīvu piespēli un uzvaru nesošajiem vārtiem Slokas stadionā.

Sportacentrs.com Virslīgas simboliskās izlases vizualizācijas autors - Eduards Petrovs.

1. kārta2. kārta3. kārta4. kārta5. kārta6. izlase7. izlase8. izlase
9. izlase10. izlase11. izlase12. izlase13. izlase14. izlase15. izlase16. izlase
17. izlase18. izlase19. izlase

, 2021-07-20 08:03, pirms 3 gadiem
Tad kurš īsti? Akpudže vai Akintola? Teksts un bilde atšķiras.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
10

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
14

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.