Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Sovam skaisti vārti, atraktīvā mačā Tukums un ''Metta'' spēlē neizšķirti

Sovam skaisti vārti, atraktīvā mačā Tukums un ''Metta'' spēlē neizšķirti
Supervārtu autors Ibrahima Sovs. Foto: Jānis Klāks

Šodien futbola Virslīgā neizšķirti 2:2 spēlēja ''Tukums 2000/Telms'' un ''Metta''. Visi vārti tika gūti pirmo 30 minūšu laikā, bet mājinieku uzbrucējs Ibrahīma Sovs vārtus guva šķērītē. Abas komandas izcīnīja pirmos punktus turnīra tabulā.

• Virslīgā šodien dienu iesāka komandas, kuras pirmajā kārtā piedzīvoja neveiksmes – "Tukums 2000/Telms" savā laukumā uzņēma "Mettu". Abu komandu treneri, salīdzinot ar pirmās kārtas maču, bija veikuši izmaiņas pamatsastāvā.

• "Metta" mača sākumā zaudēja kapteini Normundu Uldriķi, kurš savainojuma dēļ nevarēja turpināt maču. Viņu desmitajā minūtē nomainīja Kārlis Vilnis.

• Kopumā pirmais puslaiks bija vārtiem bagāts, kurā komandas uguņoja mača sākumā, desmit minūšu laikā gūstot trīs vārtus. Divus no tiem iesita mājinieki, pie tam, skaistā manierē. Ibrahīma Sovs šķērītē izvirzīja Tukumu vadībā, bet vēlāk ar precīzu sitienu devītniekā izcēlās Oskars Rubenis.

• "Metta" rindās pirmos vārtus iesita Gļebs Kļuškins, kurš to pastiprināja pirms šīs sezonas. Izlīdzināt rezultātu viesiem izdevās līdz pirmā puslaika beigām, 31. minūtē Bruno Melnim pēc meistarīgi apstrādātas bumbas triecot bumbu vārtu tīklā.

• Spēles maniere mainījās otrajā puslaikā, laukumā tām vairāk cīnoties par iniciatīvas iegūšanu. Ik pa laikam bīstami momenti bija tā "Metta", tā Tukums futbolistiem, taču vietā bija komandu aizsargi un vārtsargi. Vārti vairs netika gūti, abām samierinoties ar neizšķirtu.

• Līdz ar neizšķirtu abas komandas izcīnījušas pirmos punktus jaunajā Virslīgas sezonā. Tukumnieki augstākajā sabiedrībā atgriezušies pēc viena gada pārtraukuma.

• Trešajā kārtā ‘’Metta’’ 2. aprīlī uzņems čempioni RFS, kamēr ‘’Tukums 2000/Telms’’ tajā pašā dienā viesosies pie citas jaunpienācējas ‘’Auda’’.

"Tukums 2000/Telms" - "Metta" 2:2 (2:2)
Vārti: Sovs 5' Rubenis 9' - Kļuškins 11' Melnis 31'
Brīdinājumi: Reingolcs - Fedorovičs, Vilnis
Tukums: Vilkovs, Anmanis, Švāns (Davidenkovs 80'), Rubenis (Zeltiņš 88'), Stuglis, Gomi, Fjodorovs, Reingolcs, Sovs, Nakamura (Krišjānis 60'), Lībeks
Metta: Beks, Uldriķis (Vilnis 10'), Kirkils, Vapne, Grīnbergs, Fedorovičs, Vientiess, Puzirevskis (Pūlis 66'), Kļuškins, Melnis, Zeņģis

"Optibet" futbola Virslīgas 2. spēļu kārta

Dat.LaiksSpēleRez.VietaTiešraide
18.03.17:30Valmiera - Spartaks4:1 (3:0)Valmieras OCTV4
19.03.13:00Tukums/Telms - Metta2:2 (2:2)Tukums māks.l.TV4
15:00Liepāja - RigaStadions "Daugava" rez.l.TV4
17:00RFS - DaugavpilsLNK sporta parksSportacentrs.com
20.03.13:00Super Nova - AudaSalaspilsSportacentrs.com

Labākie vārtu guvēji

V.SpēlētājsKomandaVārti
1.Kamilo MenaValmiera3
2.Oļegs LaizānsSpartaks2


, 2022-03-19 15:08, pirms 2 gadiem
Pagassezon pie katra raksta pacentās tabulu ar pielikt, šogad laikam tādu brīnumu nebūs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-03-19 15:54, pirms 2 gadiem
Kriecakungs, jums diemžēl ir taisniba, brīnumu labā nozīmē nebūs, viņi visi ir ļoti slinki.
, 2022-03-19 15:57, pirms 2 gadiem
atkal uz korķa rakstīja: Tu vari iesist 4 golus 1 puslaikā, bet otrajā puslaikā 0?
Skaista toto sezonas atklāšana!
Ja neredzēji spēli, tad nerunā - spēles pirmajās minūtēs izskatījās, ka abu komandu aizsardzība nespēj savākties un vienkārši tika dauzīta bumba no vienas laukuma puses pie otras - pēc 2:2 abas komandas laikam atjēdzās un sāka spēlēt futbolu ar kaut kādu takstisko zīmējumu, kas abām komandām nesanāca pārāk labi, jo trūkst pieredzes un precizitātes piespēļu ziņā.
Nekāds te toto pat tuvu nebija - te varēja arī būt rezultāts 4:4, jo momenti bija abām komandām, bet tas viss pārāk pārklājās ar taktisko haosu laukumā no abām komandām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-03-19 16:57, pirms 2 gadiem
atkal uz korķa rakstīja: bij, bij toto, inside info
🤣...noteikti ar tevi kāds sazinājās un izstāstīja visu...ko tad tavs insaiders pirms spēles nepainformēja ,varētu tagat padalīties ar viņu....es i beigts ar šitādiem tipiņiem🤣🤣
, 2022-03-19 20:47, pirms 2 gadiem
atkal uz korķa rakstīja: bij, bij toto, inside info
😂😂😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍ ♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦 ‍♂️
, 2022-03-20 10:41, pirms 2 gadiem
Pagaidām izskatās,ka bez leģionāriem,Mettai būs jācīnās par izdzīvošanu.Pārāk daudz labu spēlētāju aizgājuši no pērnā gada sastāva.Kur Muritala?
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.