Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Par otrā apļa labāko jauno spēlētāju kļuvis Krollis

Par otrā apļa labāko jauno spēlētāju kļuvis Krollis
Raimonds Krollis saņem apbalvojumu. Foto: Virslīga

Par Optibet Virslīgas 2021. gada sezonas otrā apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu galveno treneru balsojumā atzīts Raimonds Krollis, kurš saņems īpašu balvu no ''Sportland''.

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Šajā reizē LFF Treneru padome otrā apļa labākā jaunā spēlētāja titulam izvirzīja piecus kandidātus: Frenks Dāvids Orols (BFC Daugavpils), Raimonds Krollis (Valmiera FC), Renārs Varslavāns (RFS), Raivis Ķiršs (Riga FC) un Maksims Toņiševs (Valmiera FC)

Žurnālistu un treneru balsojumā par labāko jauno spēlētāju otrajā aplī pārliecinoši tika atzīts Raimonds Krollis. Valmiera FC uzbrucējs šādu godu šosezon izpelnās jau otro reizi.

Apļa labākais jaunais spēlētājs saņem vērtīgu dāvanu no vadošā sporta preču veikala ''Sportland'', kas īpaši atbalsta jauno sportistu attīstību.

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/pa...


, 2021-07-18 15:23, pirms 3 gadiem
Malacis, Raimond! Visi teica, ka viņš nespēs sadarboties ar Pertiu, bet skatities, viņš ar Pertiu kļūst vēl stiprāks un stiprāks. Valmiera šodien rāda ļoti labu futbolu, bet pie mums Liepājā gan vēl joprojām skumji. Visi tikai runā, bet neko nedara. Atgrieziet mums metalurgu un Liepājas futbolu.
, 2021-07-18 20:39, pirms 3 gadiem
soccerlover rakstīja: Malacis, Raimond! Visi teica, ka viņš nespēs sadarboties ar Pertiu, bet skatities, viņš ar Pertiu kļūst vēl stiprāks un stiprāks. Valmiera šodien rāda ļoti labu futbolu, bet pie mums Liepājā gan vēl joprojām skumji. Visi tikai runā, bet neko nedara. Atgrieziet mums metalurgu un Liepājas futbolu.
Kur viņš paliek stiprāks un stiprāks? Paskaties spēles pret Sūduvu, it īpaši atbildes spēli, kur kaut kādas stulbas darbības bija no viņa puses. Virslīgā arī neko dizu nerāda, tik pendeles var iesist
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.