Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Par Virslīgas marta - aprīļa labāko spēlētāju tiek atzīts Melnkalnes uzbrucējs Miloševičs

Par Virslīgas marta - aprīļa labāko spēlētāju tiek atzīts Melnkalnes uzbrucējs Miloševičs
Stefans Miloševičs. Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

Žurnālistu un futbola fanu balsojumā par šīs "Optibet" Virslīgas sezonas marta - aprīļa labāko spēlētāju atzīts "Riga" uzbrucējs Stefans Miloševičs. Savukārt Latvijas Futbola federācijas Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems "Valmiera" pārstāvis Tamazs Pertija.

Latvijas Futbola federācijas Treneru padome un biedrība ”Latvijas Futbola Virslīga” šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus Virslīgas marta - aprīļa labākā spēlētāja balvai: Stefanu Miloševiču ("Riga FC"), Junusu Muritalu (FK "Metta"), Raimondu Krolli ("Valmiera FC"), Daisuki Jokotu ("Valmiera FC") un Artūru Zjuzinu (RFS).

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs viens no "Riga" līderiem Stefans Miloševičs. 24 gadus vecais Melnkalnes uzbrucējs šobrīd ir čempionāta rezultatīvākais futbolists ar 11 vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Marta - aprīļa mēnešos viņš ar precīziem sitieniem izcēlās piecas reizes, kā arī veica divas rezultatīvas piespēles.

Mēneša labākie Stefans Miloševičs un Tamazs Pertija tiks sveikti ar piemiņas balvām.

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos Facebook un Instagram, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Ar balsojuma rezultātiem iespējams iepazīties ŠEIT


Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".