Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Spartaks" par nenokārtotām saistībām saņem spēlētāju pāreju liegumu

"Spartaks" par nenokārtotām saistībām saņem spēlētāju pāreju liegumu
Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola federācijas (LFF) disciplinārā komiteja, pamatojoties uz FIFA lēmumu neizpildi no Jūrmalas "Spartaka" puses, piemērojusi komandai jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu.

Tā kā Jūrmalas "Spartaks" nav izpildījis 5. oktobrī pieņemto FIFA lēmumu par parādsaistību izpildi attiecībā pret Nigērijas futbola akadēmiju "Gee-Lec", Virslīgas komandai piemērots starptautisko pāreju liegums. Arī LFF DK piemērojusi Jūrmalas komandai sankcijas, lemjot par jaunu spēlētāju reģistrācijas aizliegumu arī vietējā tirgū līdz saistību izpildei ar "Gee-Lec".

No šīs Nigērijas akadēmijas uz Jūrmalas "Spartaku" pēdējo sezonu laikā pārcēlušies tādi spēlētāji kā Čikezī Nvaoriza, Lakijs Opara, Saminu Abdulahi, Aliju Adams, un Pems Semjuels.

Iepriekš jau vēstīts, ka UEFA piespriedusi desmit gadu diskvalifikāciju Jūrmalas "Spartaka" ģenerāldirektoram Edgaram Gauračam. No jebkādām ar futbolu saistītām darbībām bijušais Latvijas izlases uzbrucējs atstādināts par pārkāpumiem, kas saistīti ar neziņošanu par spēļu rezultātu ietekmēšanas mēģinājumiem.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/13729/lff-dk-1...


, 2021-12-18 06:08, pirms 2 gadiem
Es jau biju paspējis aizmirst, ka mums ir tāds šokšovs kā Latvijas Virslīga Futbolā. Nu nevaram starpsezonu pārlaist bez skandāliem.
, 2021-12-18 08:03, pirms 2 gadiem
Nu redz,vēl vecā gadā ,iezīmējās nākošās sezonas pirmais problemātiskais virslīgas klubs.Kaut gan,tas taču Jūrmalas Spartaks,kurš vienmēr veiksmīgi pratis lavierēt caur"visiem zemūdens akmeņiem"
, 2021-12-18 15:24, pirms 2 gadiem
Cik dzirdēts, tad ļoti liels jautājums, vai vispār būs tāds klubs...
, 2021-12-21 09:19, pirms 2 gadiem
Kamēr virslīgu atblstīs OPTIBET, tikmēr šāds klubs būs, uz ko tad taisīt komandas budžetu, kā tikai uz TOTO, un tas jau nav vienīgais klubs virslīgā, kurš pateicoties OPTIBET tur atrodas. Tā ka nākamā virslīgas sezona būs ļoti interesanta, tāpat kā šī ziema
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.
Režinaldu Ramiriss. Foto: Kristians Putniņš/TonyBet Virslīga
21

''Auda'' droši apspēlē ''Tukums 2000'' un svin otro uzvaru pēc kārtas

''TonyBet'' futbola Virslīgas astotajā kārtā pie panākuma tika ''Auda'', kas ar 2:0 apspēlēja ''Tukums 2000/Telms'' futbolistus.