Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krollis pārliecinoši atzīts par ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju Virslīgā

Krollis pārliecinoši atzīts par ceturtā apļa labāko jauno spēlētāju Virslīgā
Raimonds Krollis. Foto: Valmiera FC

Raimonds Krollis arī ceturto reizi šajā Optibet Virslīgas sezonā atzīts par "Sportland" apļa labāko jauno spēlētāju futbola žurnālistu un klubu treneru balsojumā. Atšķirībā no trešā apļa balsojuma, šoreiz sīvu konkurenci balsojumā viņam nespēja sastādīt neviens konkurents, informē Virslīga.

Žurnālistu un treneru balsojumā par labāko jauno spēlētāju ceturtajā aplī pārliecinoši tika atzīts Raimonds Krollis. 19 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā guva 12 vārtus un veica 9 rezultatīvas piespēles.

Viņš balsojumā ieguva 86 punktus, kamēr nevienam citam nebija vairāk par 33 punktiem. Pirmo vietu Krollis nesaņēma tikai piecu balsotāju vērtējumā, to vidū arī RFS treneris Viktors Morozs, kurš pirmo vietu deva Valērijam Lizunovam no "Daugavpils", un "Spartaka" treneris Pšemislavs Lagožnijs, kurš nobalsoja par savas komandas spēlētāju.

Lizunovs ieguva 33 punktus, trešais ar 28 punktiem bija Emīls Birka no "Mettas". Viņa komandas biedrs Iļja Korotkovs guva 23 punktus, bet Artūrs Ļotčikovs sakrāja 16 punktus.

Kopš 2015.gada sezonas Virslīgas čempionātā tiek noteikts un sveikts katra apļa labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalās mediji un klubu galvenie treneri. Būtiskākais kritērijs šīs balvas saņemšanai ir vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam ir jāatbilst U-21 vecuma kategorijai.

Balsojuma rezultāti

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/ra...


, 2021-11-17 12:22, pirms 2 gadiem
Dainis kaut pret Gibraltāru vakar varēja Krolli sākumsastāvā uzlaist.
, 2021-11-17 13:30, pirms 2 gadiem
Četras reizes bijis labākais jaunais spēlētājs, tas ir lieliski! Malacis Pertia un malači viņa komanda, ka rezultāti ir tādi. Pie mums viņš arī jaunajiem lika spēlēt, piemēram, Jurkovskim, Toberam, Krautmanim, Zvidrim, Kurtišam utt. Atgrieziet mums Pertiu un Verpakovski Liepājā!
, 2021-11-17 13:42, pirms 2 gadiem
Kamēr bocmanis namgejs pa Liepāju klenderēs, tikmēr tur nekā laba nebūs
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.