Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Grūtībās nonākušo "Ventspili" pametuši arī svarīgi ārzemju futbolisti

Grūtībās nonākušo "Ventspili" pametuši arī svarīgi ārzemju futbolisti
Abdulgafars Mamahs pret Sedriku Kuadio. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Līgumus ar futbola klubu "Ventspils" izbeiguši ārzemju spēlētāji Abdulgafars Mamahs, Fabinju un Andrijs Slinkins, informē futbola apskatnieks Jurijs Žigajevs.

No šā trio klubu visilgāk pārstāvēja 35 gadus vecais aizsargs Mamahs, kurš "Ventspilī" spēlēja ceturto sezonu un Virslīgas karjerā aizvadījis 65 mačus, pretinieku vārtos neiesitot nevienu reizi. Lielāko daļu karjeras Mamahs aizvadījis Moldovas grandos "Sheriff" un "Dacia", bet Togo izlasē viņš piedalījies 83 spēlēs un galīgajā sastāvā iekļuvis piecos Āfrikas Nāciju kausa finālturnīros.

24 gadus vecais brazīliešu centra pussargs Fabinju Kurzemē sāka otro sezonu. Iepriekšējā gadā smagas traumas dēļ viņš Virslīgā aizvadīja tikai trīs spēles, bet šosezon sāka sešas no astoņām spēlēm un vēl pirms nedēļas bija pamatsastāvā pret RFS (0:1). Savukārt 30 gadus vecais ukraiņu kreisais aizsargs Slinkins šosezon debitēja Virslīgā un sāka divas no četrām cīņām. Arī Mamahs savu pēdējo spēli "Ventspils" kreklā aizvadīja pret RFS, bet Slinkins nav spēlējis kopš 11. aprīļa.

Nedz pret "Valmieru" (0:2), nedz šodien pret Jūrmalas "Noah" (2:2) neviena no šā trio pieteikumā nebija. Atgādinām, ka tieši 11. aprīlī pēc zaudējuma daugavpiliešiem par kluba pamešanu paziņoja gan prezidents Adlans Šišhanovs, kurš meklē iespēju pārdot klubu, gan galvenais treneris Viorels Frunze, kura pienākumus nu pārņēmis dublieru treneris Igors Kičigins.


, 2021-05-17 19:30, pirms 3 gadiem
Tāpat kā basketbolistiem jasāk spēlēt vairāk ar jaunajiem + vietējiem.
, 2021-05-17 19:50, pirms 3 gadiem
Lai ar akadēmiju spēlē, kur problēma.
, 2021-05-17 19:55, pirms 3 gadiem
Sedriku vismaz palicis.
, 2021-05-17 20:22, pirms 3 gadiem
.. uz jauno krastu! p.s. pašlaik šķīst pa visām vīlēm...
, 2021-05-17 21:07, pirms 3 gadiem
Dārgie draugi, jūs visi taču bļāvāt, ka vietējie futbolisti cieš. Tad tagad ļaujiet spēlēt vietējiem, kurš jums traucē? Ar vietējiem spēlē Latvijas izlase un kas? Vai viņi labi spēlē? Vienīgie, kas var atļauties spēlēt ar vietējiem ir mūsu liepājnieki, jo mēs vislabāk sagatavojam jaunos futbolistus, un futbols pie mums vienmēr ir bijis. Dobrecovs, Verpakovskis, Ivanivs, Kļava, Kalns, Salanicins, Grebis, Karlsons, Surnins, Zunters, Kurtišs jau iesita 5 golus, bet cik Karašauskis, Dodo, pārējie baltkrievi cik?
, 2021-05-17 21:51, pirms 3 gadiem
soccerlover...vietējie veci baltkrievi?
, 2021-05-17 22:19, pirms 3 gadiem
Ar veciem baltkrieviem grūti. Tāpēc Morozs regulāri spēlē ar jauno Sedriku. Kas cits atnesīs Verpakovskim un RFS medaļas. Tikai Sedriku. Jauns un ļoti labs uzbrucējs Sedriku Kuadio.
, 2021-05-17 22:53, pirms 3 gadiem
specha rakstīja: .. uz jauno krastu! p.s. pašlaik šķīst pa visām vīlēm...
Liekas kausa pieredze ar ļoti pamatīga Kuadio. RFS kausu ar ir uzvarējusi. RFS Kuadio ir labākais futbolists, ko es zinu. RFS neko nevajag uz jauno krastu.
, 2021-05-17 23:16, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Liekas kausa pieredze ar ļoti pamatīga Kuadio. RFS kausu ar ir uzvarējusi. RFS Kuadio ir labākais futbolists, ko es zinu. RFS neko nevajag uz jauno krastu.
vai Tu esi lietas kursā par ko ir šis raxts ?
, 2021-05-18 00:26, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Liekas kausa pieredze ar ļoti pamatīga Kuadio. RFS kausu ar ir uzvarējusi. RFS Kuadio ir labākais futbolists, ko es zinu. RFS neko nevajag uz jauno krastu.
Ja tas ir labākais, ko zini, tu no futbola neko nezini. Turklāt, kāds sakars Sedrikam ar to V-pili pamet leģi? Izņemot to, ka patrāpījās raksta bildē?
, 2021-05-18 01:33, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Liekas kausa pieredze ar ļoti pamatīga Kuadio. RFS kausu ar ir uzvarējusi. RFS Kuadio ir labākais futbolists, ko es zinu. RFS neko nevajag uz jauno krastu.
Garlaicīgi NHL postos, kur ir 1 komentārs un tas pats no tevis?
, 2021-05-18 10:28, pirms 3 gadiem
gircc rakstīja: soccerlover...vietējie veci baltkrievi?
Tikai Sedriku Kuadio. Jauns un ļoti labs futbolists. Ar veciem baltkrieviem ir grūti. Maz vārtu guvumu. Nav to uzvaru. Kuadio toties regulāri ved RFS no uzvarām uz uzvarām. Ar Kuadio spēlēšana ir tā vērta. RFS regulāri ir medaļās.
, 2021-05-18 10:36, pirms 3 gadiem
Vienmēr paticis, kā Sedriku spēlē uzbrukumā. Sedriku var spēlēt arī Latvijas izlasē, tikai Latvijas pasi viņam vajag.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.