Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "Liepāja" turpina klibot, "Tukums" nenotur uzvaru, bet tiek pie otrā neizšķirta

"Optibet" Virlsīgas turnīrā "Tukums 2000/TSS" ar rezultātu 2:2 (0:1) nospēlēja neizšķirti ar "Liepāju". Spēles pirmais puslaiks aizritēja ļoti zemā tempā, un "Liepājniekiem" izdevās gūt vārtus tikai pēc standartsituācijas izspēles. Pēc pārtraukuma "Tukums 2000/TSS" komanda iesāka daudz aktīvāk, vairāk kontrolēja bumbu un tas arī nesa augļus un gūti vārti. "Tukums 2000/TSS" izdevās arī izvirzīties vadībā, Raivis Vītolnieks guva skaistus vārtus ar sitienu no kreisā stūŗa pārspējot vārtsargu. Spēles izskaņā "Liepājnieki" izmantoja vēlvienu standartsituāciju un izglābās no zaudējumu. Piedāvājam noskatīties spēles labākos momentus.

, 2020-07-17 09:48, pirms 4 gadiem
Spēles komentētājs šoreiz maldina skatītājus,jo vārtus guva Nr 77 Ričards Fraideijs,nevis Nr 17 Ola Israel.Arī oficiālā LFF mājas lapā vārtu autors Fraidey.Tā kā šeit viss kārtība,bet joprojām nav labota kļūda Valmiera-Spartaks 3.jūlijas spēlē,kur vieni no gūtajiem vārtiem pierakstīti Alvim Jaunzemam,kaut gan video pārliecinoši rāda,ka vārtus guva Samats Sarsenovs.
, 2020-07-17 10:02, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Spēles komentētājs šoreiz maldina skatītājus,jo vārtus guva Nr 77 Ričards Fraideijs,nevis Nr 17 Ola Israel.Arī oficiālā LFF mājas lapā vārtu autors Fraidey.Tā kā šeit viss kārtība,bet joprojām nav labota kļūda Valmiera-Spartaks 3.jūlijas spēlē,kur vieni no gūtajiem vārtiem pierakstīti Alvim Jaunzemam,kaut gan video pārliecinoši rāda,ka vārtus guva Samats Sarsenovs.
Burzmā bija grūti saskatīt Epizodē 57. minūtē arī maldinu skatītājus, jo protokolā nezināmo iemeslu dēļ kartīte pieskaitīta futbolistam, kurš epizodē nepiedalījās
, 2020-07-17 10:31, pirms 4 gadiem
Uzmanīgāk vajag , Arkādij ! Uzmanīgāk ! Neesi partijas sapulcē.
, 2020-07-18 00:35, pirms 4 gadiem
Fraidža gols
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
12

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.