Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: Virslīgas līdervienību cīņā "Valmiera" un RFS nopelna pa punktam

Latvijas futbola Virslīgas spēlē "Valmiera" savā laukumā nospēlēja neizšķirti ar RFS 1:1 (0:1). Turnīra tabulas pirmo divu vietu īpašnieces parūpējas par skatāmu futbolu, izveidojot pietiekoši daudz vārtu gūšanas momentu, tomēr abi vārti tika gūti pēc standarsituācijām. Frīzenbihlers 1. puslaika izskaņā realizēja 11m soda sitienu, bet 2. puslaikā neilgi pēc došanās laukumā uz maiņu, pēc stūra sitiena izspēles precīzs bija Džibrila Geja sitiens ar galvu.

Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
31

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.