Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

"Riga" sāks trešā titula aizstāvību ar Virslīgas sezonas atklāšanas spēli Ventspilī

"Riga" sāks trešā titula aizstāvību ar Virslīgas sezonas atklāšanas spēli Ventspilī
Antonijs Černomordijs. Foto: Riga FC

Šodien Optibet Virslīga noslēgsies ar pēdējo pirmās kārtas spēli. Plkst. 15:00 pagājušās sezonas otrās vietas ieguvēja RFS savā laukumā uzņems bronzas medaļnieci ''Valmieras'' futbolistus. Spēles tiešraide ''Sportacentrs.com TV'' kanālā un portālā ''Sportacentrs.com''.

Latvijas Virslīgas 30. sezonas ievadu futbola mīļotāji varēs sagaidīt kopā ar Sportacentrs.com TV, kur pulksten 12:30 sāksies Virslīgas sezonas atklāšanas studija. Pirmsspēles studijas vadītājs Almants Poikāns apspriedīs Virslīgas aktuālās ziņas ar Sportacentrs.com futbola ekspertiem Edmundu Novicki un Agri Suveizdu. Ne mazāk aizraujošs solās būt pirmās spēles puslaika pārtraukums, kurā studijai pievienosies atraktīvie Jurijs Žigajevs un Arkādijs Birjuks. Tā kā futbola sezonas sākumus Sportacentrs.com televīzijas kanālā tiks ievadīts ar vērienu un 30. jubilejas sezonai atbilstoši!

"Ventspils" - "Riga" (Sestdien pulksten 13:00, Ventspils 2. pamatskolas stadionā)

Pēdējās trīs sezonas Virslīgā dominējusī "Riga" uzsāks ceļu pretī ceturtajam titulam. Starpsezonā galvaspilsētas komanda atsvaidzinājusi sastāvu, leģionāru rindām piesaistot salīdzinoši gados jaunākus spēlētājus, nekā tas bijis pēdējās sezonās. Vārtsargu līnijā trīs čempiontitulus "Rigai" atnesušajam Robertam Ozolam nu parādījies konkurents horvāta Ivana Brkiča personā. Aizsardzības līniju balstīs komandas kapteinis Antonijs Černomordijs, par kura vienu nu no galvenajiem palīgiem kļūs islandietis Aksels Andresons. Vidējā līnija rīdziniekiem ir plašāka nekā vidējais līdzjutējs spēj izsekot, kas liecina par potenciāli visai lielu sastāva rotāciju arī šajā sezonā. Uzbrukumā "Riga" liks kārti uz franču uzbrucēju Žanu Baptistu Leo un melnkalnieti Stefanu Miloševiču. Ja ar sastāvu valsts vadošajai komandai viss ir kārtībā, tad bažas rada neskaidrības ap galvenā trenera amatu, kur vēl aizvien nav paziņots komandas jaunais galvenais treneris. Sagaidāms, ka pirmajā spēlē rīdziniekus varētu vadīt nomināli trenera asistenta funkcijas pildošais Kristaps Blanks.

Čempionvienību savā laukumā uzņems "Ventspils" futbolisti. Aizvadītajā sezonā pirmo reizi šajā tūkstošgadē Kurzemes komanda palika aiz Eirokausu svītras. Arī pirmssezonas treniņnometnē Turcijā dzeltenzilajiem vis neklājās tik gludi kā plānots, komandai Covid-19 dēļ nonākot piespiedu dīkstāvē. Jau pagājušās sezonas laikā komandu atstāja vairāki no vietējiem atslēgas spēlētājiem, bet pārējie to izdarīja starpsezonā. Tā kā uz treniņnometni Viorela Frunzes vadītā komanda devās lielākoties ar leģionāriem, neilgi pirms sezonas sākuma "Ventspilij" nācās saukt palīgā vairākus pēdējā brīža latviešus, lai komanda sezonas laikā spētu izpildīt vietējo spēlētāju kvotu. Vārtsargu līniju kurzemniekiem papildināja 2019. gada Virslīgas spožākais vārtu vīrs Vladislavs Lazarevs, kurš apsolijs kādu dienu pastāstīt aizkulises par pērnās sezonas "Valmieras" dumpi. Vidējā līnijā "Ventspilij" pievienojās Boriss Bogdaškins, bet uzbrukumā centīsies ieskrieties Marks Kurtišs.


"Daugavpils" - "Spartaks" (Sestdien pulksten 15:00, stadionā "Celtnieks")

Latgalē norisināsies duelis starp divām komandām, kas sagatavošanās posmu pavadīja mājās. Vienmēr optimistiski sezonu sagaida "Daugavpils", kas pie potenciāli veiksmīga sezonas ritējuma nevairās pieminēt cīņu pat par Eirokausiem. Pie Latgales komandas vadības stūres stājies vietējais speciālists Andrejs Kaļiņins, kurš strādās ne tikai ar Daugavpils futbola audzēkņiem, bet arī ar spēlētājiem, ko stažēties uz Latgali sūta valsts vadošie klubi. Aizsardzības līniju daugavpiliešiem balstīs no RFS īrētais centra aizsargs Adamā Dumbijā. Savukārt uzbrukumā vēl produktīvāk nekā pērn centīsies spēlēt "Riga" treniņnometnē Dubajā kārtīgi pastrādājušais Raivis Ķiršs, kurš pērn latgaliešu rindās guva trīs vārtus.

Jūraszirdziņi jeb Jūrmalas "Spartaks" savu starpsezonas treniņnometni aizvadīja nevis Turcijā, bet gan Rēzeknē. Pie jūrmalnieku stūres stājies poļu speciālists Mareks Zubs, taču diez vai, ka viņam izdosies otro reizi piedalīties Virslīgas čempiontitula kaldināšanā ar "Spartaku". Salīdzinājumā ar aizvadītajām sezonām, šobrīd jūrmalnieku ambīcijas izskatās kritušas zemāk, ļoti iespējams komandai Virslīgas 30. sezonā turoties tuvāk apakšgalam nekā cīņai par vietu Eirokausos. Komandai vismaz sezonas pirmajā pusē nerēķinoties ar pēdējo sezonu līderi Nemaņu Belakoviču, par labākā vārtu guvēja titulu "Spartaka" sastāvā varētu sacensties pērn jau nedaudz iepazītie ganietis Kvadvo Asamoā un kamerūnietis Leonels Vambā.

"Liepāja" - "Metta" (Sestdien pulksten 15:00, stadiona "Daugava" rezerves laukumā)

Uzreiz pēc sezonas atklāšanas mača, Sportacentrs.com televīzijā būs vērojama spēle no otras Kurzemes Virslīgas pilsētas. Turnīrā iesaistīsies viena no titula pretendentēm "Liepāja", kas pērn aizvadīja spilgtu sezonas otro pusi, kļūstot par Latvijas kausa ieguvēju. Liepājnieku rindās palicis vairums no pērnās sezonas komandas sastāva, bet klāt nākuši vairāki pieredzējuši Baltkrievijas futbolisti, kuru spējas ļoti labi zin baltkrievu speciālists Dmitrijs Mološs, kurš par spīti pagājušās sezonas smagnējajam sākumam saglabāja savu amatu un nu pilnvērtīgi sagatavojis komandu sezonas startam. Pārbaudes spēlēs uzvaras gan komandai nenāca, taču uzvārdi "Liepājai" ir piesaistīti skaļi. Par komandas bombardieri varētu kļūt Dāvis Ikaunieks, kurš uz jauno sezonu izīrēts vēju pilsētas komandai. Uz Īriju pārgājušo Andri Jurkovski aizsardzības malā aizstās pērnās sezonas "Valmieras" kapteinis Krišs Kārkliņš. Tāpat ierindā palikuši pērn rezultatīvie Artūrs Karašausks un Eduards Tīdenbergs.

Liepājniekiem pretī stāsies Andris Riherts un viņa vadītā "Metta". Pārbaudes spēlēs piedzīvotās pamatīgās sakāves ar lielu optimismu uz zaļibalto izredzēm šajā sezonā neļauj raudzīties. Taču pirms sezonas starta komanda veikusi pastiprinājumus vidējā un uzbrukuma līnijā. Virslīgas čempionātā debitēt gatavojas rēzeknietis Dmitrijs Zelenkovs, kurš no "Mettas" jauniešu sistēmas pārcēlās uz Itāliju, kur pavadīja pēdējās četras sezonas. Tāpat komandu pastiprinājis Jānis Grīnbergs, kurš pagājušās sezonas izskaņā atgriezās Latvijā no Vācijas, uzspēlējot pie aļņiem. Ja vidējā un uzbrukuma līnija "Mettai" rādās cerīga, tad lielākas bažas ir par aizsardzību, kur noteikti trūkst kāds nobriedis spēlētājs, kurš uzņemtos virsvadību pār savu vārtu sargāšanu. Arī vārtsargu līnijā ir jauni futbolisti, kas par vārtsargiem tik svarīgo stabilitāti neļauj justies pārāk droši.


RFS - "Valmiera" (Svētdien pulksten 15:00, "Hanzas" stadionā)

Svētdien Virslīga atgriezīsies Hanzas stadionā, taču mājinieki nebūt nebūs ierastie. Šoreiz šis būs mājas laukums Viktora Moroza trenētajai RFS. Pirmsezonas sagatavošanās posmā pēdējo sezonu Virslīgas vicečempione demonstrēja lielisku sniegumu, ne reizi nepiedzīvojot zaudējumus. Tradicionāli RFS bijusi spēcīga tieši sezonas sākumos, veicot pamatīgu uzvaru sēriju, kamēr galvenā konkurente "Riga" no ziemas miega parasti pamodusies vēlāk. Taču šosezon RFS arī ķērusies pie "Riga" piekoptajām metodēm un paplašinājusi komandas sastāva dziļumu. Īsi pirms sezonas sākuma RFS izdevās atgūt savās rindās Brazīlijas veiklo futbolistu Emersonu. Tāpat aizsardzības līnijai pievienojies pēdējo piecu sezonu Virslīgas čempions Elvis Stuglis, bet no "Ventspils" kluba iegādāts Lukass Villela. Vai RFS vienībai beidzot visu sezonu pietiks izturības, lai nogāztu no Virslīgas troņa "Riga" klubu? Tas būs viens no šīs sezonas būtiskākajiem jautājumiem Virslīgas čempionātā.

Interesanti, ka "Valmiera" 2021. gada sezonu uzsāks tieši tur pat, kur pabeidza 2020. gadu. Pērnās sezonas Virslīgas pēdējā kārtā, pamatā spēlējot ar dublieru sastāvu, Tamaza Pertijas trenētā vienība pieveica "Mettu". Tikai vēlāk izrādījās, ka šie trīs gūtie punkti izrādīsies izšķirošie, lai vidzemnieki nosargātu bronzas medaļas, jo jau pēc sezonas komandai tika anulēti trīs punkti par nenokārtotām saistībām ar bijušajiem spēlētājiem. Valmieras jaunieši palīdzēja komandai otro gadu pēc kārtas tikt Eirokausos, bet šogad jau Vidzemes komandas pamatsastāvu būs grūti saukt kā savādāk ne kā par jauniešiem. Jau tā gados jaunā komanda kļuvusi vēl jaunāka. Lielas cerības Vidzemes pusē tiek liktas uz Raimondu Krolli, kurš varētu uzņemties pat komandas kapteiņa funkcijas. Liela konkurence gaidāma vārtsargu pozīcijā, kur ar diviem Krievijas jauniešiem par vietu vārtos sacentīsies Reinis Reinholds un Rihards Matrevics. Veselības problēmu dēļ pilnvērtīgu Turcijas treniņnometni nevarēja aizvadīt komandas pieredzējušākais spēlētājs Ēriks Punculs, kuram sezonas sākumā sava labākā forma vēl būs jāuzņem.


Vakardien tika atrisināts jautājums par Virslīgas komandu skaitu. Daugavpils "Lokomotiv" vietu pārņēmusī Jūrmalas "Noah", pēc Armēnijas investoru aiziešanas no projekta, nebija spējīga izpildīt Virslīgai nepieciešamās prasības. Tādēļ turnīrā piedalīsies astoņas komandas. Paredzams, ka Virslīgas kalendārs tiks nedaudz pārstrādāts, taču pirmo kārtu tas nekādi neietekmē, jo nepielaistajai debitantei tāpat šī kārta nepāra skaita komandu dēļ bija paredzēta kā izlaižamā.

"Optibet" Virslīgas 30. sezonas 1. kārta

DatumsLaiksSpēleTiešraideRezultāts
13.0313:00Ventspils – RigaSportacentrs.com TV0:3 (0:1)
14:00Daugavpils – SpartaksSportacentrs.com2:1 (1:0)
15:00Liepāja – MettaSportacentrs.com TV4:1 (2:0)
14.0315:00RFS – ValmieraSportacentrs.com TV

Trīs no četrām Virslīgas pirmās kārtas spēlēm būs vērojamas Sportacentrs.com televīzijas tiešraidēs. Savukārt maču strap "Daugavpili" un "Spartaku" tiešraidē varēs redzēt Sportacentrs.com interneta platformā, bet televīzjas kanālā spēle tiks raidīta ierakstā sestdienas vakarā pulksten 22:30.

Kura komanda kļūs par Virslīgas 30. sezonas čempioni?

  • 84

  • 67

  • 28

  • 10

  • 62

  • 5

  • 2

  • 10



, 2021-03-13 09:26, pirms 3 gadiem
Interesanti vai šie laukumi uz kuriem notiks spēles atbilst licenzēšanas noteikumiem.Ar ko AUDAS STADIONS sliktāks par šiem skolas laukumiem.
1 līga nav Nākotnes līga jo tajā spēlē prieka pēc,jo labi ja kāda atbilst Virslīgas prasībān.
, 2021-03-13 09:30, pirms 3 gadiem
1)Riga FC (panemti labi speletaji no vidusmera Eiropas ligam, domajams, ka Virsligai pietiks, lai uzvaretu. Par Eiropu neticas)
2)FK Liepaja (ienistu lielpajas kepkas sc komentaru sadalas, starpcitu) (sastavs diezgan jaudigs uz sastava)
3)RFS (iespelets sastavs, komandas kodols saglabats + dabuti vel klat speletaji)
4)Valmiera (komanda jauna, bet ir potencials, lai var velak pardot)
5)BFC Daugavpils (ir prieksnojauta, ka bus trapijusi ar labiem legionariem) + Kalinins ka treneris bus audzis
, 2021-03-13 10:03, pirms 3 gadiem
Ventspilī šodien pelēka,mitra diena.Un vēl 13 datums Sveicu visus virslīgas līdzjutējus,lai arī kāda diena,tomēr mazi svētki.Un paldies vēlos teikt futbola žurnālistiem,kuri tiešām strādā ļoti labi.No jūsu puses jnformācija pietiekoša,ko negribētu teikt par dažiem klubiem,kuri līdz sezonas sākumam vēl nav spējuši sakārtot savas mājas lapas un dažiem pat to nav.Tas arī attiecās uz virslīgas LFF mājas lapu,kur spēlētāju pieteikumos,te parādās daži jauni uzvārdi,te atkal pazūd.Par piemēru no FK Liepājas satāva pēkšņi pazudis vārtsargs Aleksandrs Ribka.Nācās izmantot personiskos sakarus,lai uzzinātu taisnību.Arī no Spartaka sastāva pēkņi pazuduši trīs spēlētāji,ieskaitot Belakoviču.Ir pieteikts ,nav pieteikts.Vārdu sakot fui LFF virzienā.Bez mūsu aktīvajiem futbola žurnālistiem,virslīgas turnīrs būtu galīgi sētas mači.
, 2021-03-13 10:10, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Ventspilī šodien pelēka,mitra diena.Un vēl 13 datums Sveicu visus virslīgas līdzjutējus,lai arī kāda diena,tomēr mazi svētki.Un paldies vēlos teikt futbola žurnālistiem,kuri tiešām strādā ļoti labi.No jūsu puses jnformācija pietiekoša,ko negribētu teikt par dažiem klubiem,kuri līdz sezonas sākumam vēl nav spējuši sakārtot savas mājas lapas un dažiem pat to nav.Tas arī attiecās uz virslīgas LFF mājas lapu,kur spēlētāju pieteikumos,te parādās daži jauni uzvārdi,te atkal pazūd.Par piemēru no FK Liepājas satāva pēkšņi pazudis vārtsargs Aleksandrs Ribka.Nācās izmantot personiskos sakarus,lai uzzinātu taisnību.Arī no Spartaka sastāva pēkņi pazuduši trīs spēlētāji,ieskaitot Belakoviču.Ir pieteikts ,nav pieteikts.Vārdu sakot fui LFF virzienā.Bez mūsu aktīvajiem futbola žurnālistiem,virslīgas turnīrs būtu galīgi sētas mači.
Tieši tā - bez futbolbumbām un PPK Virslīga būtu pavisam aizmirsta un diezgan neinteresanta. LFF būtu jāpriecājās, ka ir šādi entuziasti

Novēlu visiem aizraujošu sezonu. Lai TOP3 noskaidrojas vien pēdējā kārtā!!!
, 2021-03-13 10:15, pirms 3 gadiem
krievu rulete iet vaļā ! Būs nēģeru pirkšana pārdošana, būs augstas likmes un dāsni kukuļi , būs skarba mātes valodiņa ...
, 2021-03-13 10:31, pirms 3 gadiem
alguns rakstīja: Ventspilī šodien pelēka,mitra diena.Un vēl 13 datums Sveicu visus virslīgas līdzjutējus,lai arī kāda diena,tomēr mazi svētki.Un paldies vēlos teikt futbola žurnālistiem,kuri tiešām strādā ļoti labi.No jūsu puses jnformācija pietiekoša,ko negribētu teikt par dažiem klubiem,kuri līdz sezonas sākumam vēl nav spējuši sakārtot savas mājas lapas un dažiem pat to nav.Tas arī attiecās uz virslīgas LFF mājas lapu,kur spēlētāju pieteikumos,te parādās daži jauni uzvārdi,te atkal pazūd.Par piemēru no FK Liepājas satāva pēkšņi pazudis vārtsargs Aleksandrs Ribka.Nācās izmantot personiskos sakarus,lai uzzinātu taisnību.Arī no Spartaka sastāva pēkņi pazuduši trīs spēlētāji,ieskaitot Belakoviču.Ir pieteikts ,nav pieteikts.Vārdu sakot fui LFF virzienā.Bez mūsu aktīvajiem futbola žurnālistiem,virslīgas turnīrs būtu galīgi sētas mači.
Padalies ar informāciju tad, nevis raksti kāds tu gudrinieks esi. Kas ar Ribku notiek? Jāņem ārā man viņš no manas fantasy spēles? Tā jau šogad grūti izvēlēties vārtusargu, pat uz Ozolu nevar likt vairs ar to horvāta pievienošanos.
, 2021-03-13 11:35, pirms 3 gadiem
Kapēc nevar atļaut apmeklēt skatītājiem futbolu?kautvai 500?tikuntā vairāk neietu!!!
, 2021-03-13 11:36, pirms 3 gadiem
jāpārmet krusts pār Ventspils nabagiem un atliek tik cerēt, ka vīri demonstrēs vismaz kaut ko līdzīgu futbola tehniskajiem elementiem un saspēlei. Rezultāts poh*j, līdz labākiem laikiem
, 2021-03-13 11:39, pirms 3 gadiem
Veiksmīgu sezonu Riga FC, go go Riga, pretī kārtējam titulam😎🕺💪💪
, 2021-03-13 11:40, pirms 3 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Padalies ar informāciju tad, nevis raksti kāds tu gudrinieks esi. Kas ar Ribku notiek? Jāņem ārā man viņš no manas fantasy spēles? Tā jau šogad grūti izvēlēties vārtusargu, pat uz Ozolu nevar likt vairs ar to horvāta pievienošanos.
Ar Ribku viss kārtībā un ir sastāvā.Kāpēc nav LFF publicētajā komandas pieteikumā,jautājums LFF.Par to jau mans stāsts un koments.Nekādu gudro es te netēloju,kāpēc uz reiz tādi uzbraucieni?
, 2021-03-13 11:43, pirms 3 gadiem
Sveiki draugi!
Svētki var sākties.
Vēlu visām komandām veiksmi un augstu augstu vuetu tabulā tieši aiz Liepājas : )

Ļoti labi, ka Noā novākts, bet kopumā varēja šogad būt 12 komandas - JEL TUK AUD un SUPERNOVA
, 2021-03-13 11:45, pirms 3 gadiem
pins19 rakstīja: Kapēc nevar atļaut apmeklēt skatītājiem futbolu?kautvai 500?tikuntā vairāk neietu!!!
Kas neļauj iet ap stadionu 20 apļus!?
, 2021-03-13 11:59, pirms 3 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Sveiki draugi!
Svētki var sākties.
Vēlu visām komandām veiksmi un augstu augstu vuetu tabulā tieši aiz Liepājas : )

Ļoti labi, ka Noā novākts, bet kopumā varēja šogad būt 12 komandas - JEL TUK AUD un SUPERNOVA
Svētkos.."uz krūti" ar tiks paņemts?
, 2021-03-13 12:12, pirms 3 gadiem
Novēlu Žerāram Pikē arī šogad tādu foto, kā pie šī raksta ir šobrīd 🤭
, 2021-03-13 12:18, pirms 3 gadiem
Peripētijas jau, protams, pat ne nesmukas, bet vnk kuriozas un, diemžēl, mūsu futbolam joprojām piestāvošas (viss ar Noah un Jelgavu saistītais).
Noah turpina visu Jūrmalas un Daugavpils tradīcijās, pieskaitot Ventu un Daugava Riga šeit.
Jelgava turpina visu Liepājas Metalurga, Skonto un citu 100% vietējo tradīcijās.
Respektīvi, gadiem ilgās paradības vēl nav izskaustas. Nu nekas. Nekas nenotiek uzreiz.

Tā nu diemžēl ir.
Bet pietiks par negatīvo.

Mazie futbola svētki šodien sākas šā ka tā.
Ar to arī visus apsveicu un par aizraujošu sezonu.
, 2021-03-13 12:30, pirms 3 gadiem
norins rakstīja: Svētkos.."uz krūti" ar tiks paņemts?
Ja dzīvotu Liepājā, padomātu ; )
, 2021-03-13 12:41, pirms 3 gadiem
huters rakstīja: krievu rulete iet vaļā ! Būs nēģeru pirkšana pārdošana, būs augstas likmes un dāsni kukuļi , būs skarba mātes valodiņa ...
Lai pērk un pārdod, lamājas! Bez patriotiskām dziesmām
https://russiadaily.news/world/euro...
, 2021-03-13 12:44, pirms 3 gadiem
njā. šitais pasākums tiek propagandēts no sportacentru skribentu puses nepārtraukti.
pārējās virslīgas stāv maliņā.

nu tad par Valmieru šogad
, 2021-03-13 13:10, pirms 3 gadiem
FK LIEPAJA RIGA RFS VALMIERA DAUGAVPILS SPARTAKS VENTSPILS METTA
, 2021-03-13 13:10, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: njā. šitais pasākums tiek propagandēts no sportacentru skribentu puses nepārtraukti.
pārējās virslīgas stāv maliņā.
Mediju ekspert,nu saki,kad shitada propaganda ir kaut reizi bijusi renei?
, 2021-03-13 13:14, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: Mediju ekspert,nu saki,kad shitada propaganda ir kaut reizi bijusi renei?
šļūkātājiem ir virslīga? pat Latvijas čempi nevar normālu uzrīkot!
, 2021-03-13 13:26, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: FK LIEPAJA RIGA RFS VALMIERA DAUGAVPILS SPARTAKS VENTSPILS METTA
Manuprāt, vienīgais veids, kā šis var notikt, ir Ventspils bankrots sezonas gaitā.
Nedod nu Dievs tam notikt.
, 2021-03-13 13:36, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: njā. šitais pasākums tiek propagandēts no sportacentru skribentu puses nepārtraukti.
pārējās virslīgas stāv maliņā.

nu tad par Valmieru šogad
futbols nav vainīgs, ka ir vienīgais sporta veids SC, kur tiešām ir žurnālisti, kam interesē attiecīgais sporta veids.
, 2021-03-13 13:57, pirms 3 gadiem
Sãcies noźélojamais Latvijas futbola ćempionãts, diemžél solis atpakał, tikai 8 kmandas. Futbola ģeogrãfija valstï saśaurinãs.
, 2021-03-13 13:59, pirms 3 gadiem
Par murgaino licenzéśanu, tur nav jãbût atśķirîbai starp virslîgu un 1.lïgu, nekur Eiropã tã nenotiek!
, 2021-03-13 14:01, pirms 3 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: futbols nav vainīgs, ka ir vienīgais sporta veids SC, kur tiešām ir žurnālisti, kam interesē attiecīgais sporta veids.
futbola virslīgas un federācijas apsaimniekotāji gan ir pilnīgā pakaļā
, 2021-03-13 14:03, pirms 3 gadiem
Kad startés 1.lïga? Virslïgã varéja , vajadzéja spélét 10-12 komandãm. Kãds labums futbola popularitãtei, Ja vairãkas komandas, kuras varéja spélét jau śodien, nezin kad vél spélés?!
, 2021-03-13 14:06, pirms 3 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Kad startés 1.lïga? Virslïgã varéja , vajadzéja spélét 10-12 komandãm. Kãds labums futbola popularitãtei, Ja vairãkas komandas, kuras varéja spélét jau śodien, nezin kad vél spélés?!
Beidz pinkšķēt. Nāksies dzīvot realitātē.
Cik var malt vienu un to pašu tekstu. Lai spēlē tie, kas var, nevis tie, kuriem liekas, ka varbūt var mēģināt.
, 2021-03-13 14:38, pirms 3 gadiem
Realitaté Latvijã ir vairãk nekã 8 komandas kas var UN grib spélét! Markus vai tev ir kãds loģisks pretarguments? Nav!!! Esi tãds pats kã LFF darboñi!
Jã, man nepatîk, ka futbols Latvijã nîkuło, daži ir apmierinãti? Kãpéc?
, 2021-03-13 14:44, pirms 3 gadiem
Un par nejédzïbãm Latvijas futbolã ir jãrunã un jãrunã, jãmał un jãmał un ja kritiķi bûs vairãk, ar laiku varbùt kas mainïsies!
Apmierinãtiem bùt nav nekãds iemesls!
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis
2

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.