Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Liepāja" pret "Skonto". Neizšķirts? Nē, tikai par uzvaru!

"Liepāja" pret "Skonto". Neizšķirts? Nē, tikai par uzvaru!
Viktors Dobrecovs un Askolds Uldriķis šīs dienas preses konferencē
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

Ilgi gaidītā 2015.gada SMScredit.lv Virslīga beidzot ir gandrīz klāt - jau piektdienas vakarā varēsim vērot 1.kārtas spēli starp nesamierināmajām pretiniecēm "Liepāju" un "Skonto". Abu klubu pārstāvji, jautāti, vai būtu ar mieru jau šodien tabulā ierakstīt neizšķirtu, atbildēja noliedzoši.

Ceturtdien t/c "Alfa" "Sportland" veikalā risinājās preses konference, kas bija veltīta gaidāmajai Virslīgas sezonai. Ņemot vērā, ka Virslīgas atklāšanas mačs starp "Liepāju" un "Skonto" piektdien (sākums plkst.19:00, tiešraide arī Sportacentrs TV un Sportacentrs.com) solās būt ļoti aizraujošs un intriģējošs, šo rindu autors izmantoja iespēju pajautāt abu klubu pārstāvjiem, ko viņi sagaida no spēles un, ja vien būtu tāda opcija, vai viņi piekristu vēl pirms mača parakstīt mierizlīgumu, proti, samierināties ar neizšķirtu. Tā kā preses konferencē nepiedalījās Tamazs Pertija, no "Skonto" puses vārds tika dots direktoram Askoldam Uldriķim.

Askolds Uldriķis, "Skonto" direktors: "Taktiskās nianses, protams, būtu jāprasa trenerim, kaut arī ir jautājums, vai viņš pirms spēles vēlētos tās atklāt [smaida]. Taču jūs jau zināt, kā parasti "Skonto" sāk - kā pagājušajā sezonā, kad 1.puslaikā "Skonto" vienkārši centās pretinieku nospiest un jau līdz pārtraukumam sakārtot rezultātu. Taču kā būs konkrēti rīt, tiešām nezinu, jo tas būs atkarīgs no trenera iecerēm.

Ceru, ka atklāšanas spēle būs svētki. Kalendāra sastādīšanā ielozējās, ka šai spēlei jānotiek Rīgā, taču gan liepājnieki, gan Virslīgas vadība lūdza, vai mēs nevaram apmainīties - ar mērķi, lai mēs Liepājā pie pilnām tribīnēm sagādātu īstus futbola svētkus, jo Rīgā nemaz nebūtu skaidrs, kur varētu spēlēt, proti, Hanzas vidusskolas laukumā vai "Skonto" hallē, kur nebūtu tādas svētku atmosfēras. Mēs gan teicām, ka varam sarīkot svētkus arī "Skonto" hallē [smejas], taču mēs nācām pretī, un tiešām ceram, ka būs pilnas tribīnes, ka liepājnieki par to parūpēsies, jo abām komandām gribas spēlēt daudzu skatītāju klātbūtnē. Arī viesos spēlējot, labāk spēlēt pie pilnām tribīnēm, nevis tukšām."

Neizšķirts? "Domāju, ka mēs tomēr drīzāk gribētu pacīnīties par trim punktiem, jo, domāju, neviens negrib samierināties ar neizšķirtu. Nu varbūt gribētu, ja pretinieks būtu izteikts favorīts, bet šajā situācijā drīzāk, ja tā prognozē un skatās izredzes, "Skonto" tomēr ir mača favorīts pat neskatoties uz to, ka spēlē viesos. Jo mums tomēr ir spēcīgāks sastāvs, spēcīgāka komplektācija, ko parādīja arī Ziemas kauss, kur mēs gan "Ventspili", gan "Liepāju" apspēlējām. Tā ka domāju, ka esam favorīti un samierināties ar neizšķirtu tādā situācijā būtu muļķīgi [smejas]. Mums ir jācīnās par trim punktiem."

Viktors Dobrecovs, "Liepājas" galvenais treneris: "Principā no šīs spēles neko daudz negaidu tādā ziņā, ka tā būs atklāšanas spēle, un "Liepājas" - "Skonto" gadījumā būs vienkārši nenormāli daudz cīņas - par katru laukuma kvadrātmetru. Zinot "Skonto", kas ne velti ar "Baltika" spēlēja Liepājā un kas jau šodien devās uz Liepāju trenēties - viņi grib izjust katru prožektora gaismiņu. Skaidrs, ka mēs pretī liksim savu spēli, spēlēsim mājās. Domāju, katra komanda spēlēs nedaudz piesardzīgi, kaut arī to, protams, rādīs spēle. Katrā ziņā mana doma ir tāda, ka viennozīmīgi būs ļoti daudz cīņas. Pirmā spēle, uztraukums futbolistiem arī būs."

Neizšķirts? "Protams, ka mēs gribam cīnīties tikai par trim punktiem. Pagājušajā gadā mums ar "Skonto" izdevās nospēlēt diezgan veiksmīgi - jā, uz vienu spēli viņi neieradās, taču mēs toreiz to spēli paši ļoti gaidījām, mums toreiz bija baigais kritums, un mums vajadzēja kaut ko labot, bijām ļoti labi noskaņojušies. Jebkurā gadījumā ar šo tehnisko uzvaru mums pērn pret "Skonto" bija trīs uzvaras četrās spēlēs. Mēģināsim tādā pašā garā turpināt, lai mums pret "Skonto" oficiālajās spēlēs tās uzvaras turpinās. Darīsim visu! Ziemas kauss pierādīja, ka mēs varam, un ka mēs neesam ne vājāki, ne sliktāki par viņiem ["Skonto"]. Ceru uz aizraujošu spēli - aptuveni tādu, kāda bija Ziemas kausā. Ja mēs spēlētu izbraukumā, un tā būtu sezonas pirmā spēle, tad varbūt es kaut kur teiktu "jā" [par piedāvātu neizšķirtu - aut.], bet mājās mums noteikti viennozīmīgi jācīnās tikai par uzvaru."


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-12 20:11, pirms 9 gadiem
Vēlu abām komandām parādīt labu futbolu un spēlētājiem labu veselību sezonas garumā!!!
, 2015-03-12 20:15, pirms 9 gadiem
CiFERBLATS spēli vēros klātienē! Rīt visai Liepājai jābūt stadionā un jāredz, kā tiek izcīnīta pirmā uzvara Liepājas kontā!
, 2015-03-12 20:19, pirms 9 gadiem
būs arī vēl kāds lielāks apskats par virslīgu pirms starta? vai arī video no preses konferences?
, 2015-03-12 20:57, pirms 9 gadiem
Futbols interesē. Latvijas virslīga arī ,bet visu laiku nedaudz žēl, ka nav par ko just līdzi. Visas Latvijas komandas un tad ir tikai skatīšanās nevis līdzjušana.
Šogad gaidu bez toto kantoriem un spēles kvalitātes uzlabošanos, ja būs kaut minimāls komforts uz dažām spēlēm Rīgā varētu arī aiziet.
, 2015-03-12 21:05, pirms 9 gadiem
Ļoti atvainojos Irlavam, ka vakar viņu apvainoju, ka jams nezin, kurā turnīrā rīt ir spēle.
, 2015-03-12 21:06, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Futbols interesē. Latvijas virslīga arī ,bet visu laiku nedaudz žēl, ka nav par ko just līdzi. Visas Latvijas komandas un tad ir tikai skatīšanās nevis līdzjušana.
Šogad gaidu bez toto kantoriem un spēles kvalitātes uzlabošanos, ja būs kaut minimāls komforts uz dažām spēlēm Rīgā varētu arī aiziet.
Nu tad ņem Liepāju
Latviska
Vienmēr kaudze vietējo kadru
Tradīciju pārmantojamība jau 95 gadus
Skaists stadions

Pēc šiem kritērijiem neviens nestāv klāt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-12 21:30, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Nu tad ņem Liepāju
Latviska
Vienmēr kaudze vietējo kadru
Tradīciju pārmantojamība jau 95 gadus
Skaists stadions

Pēc šiem kritērijiem neviens nestāv klāt
Bieži esmu domājis -tūlīt jutīšu līdzi tai vai šitai komandai jo tā ir latviskāka vai godīgāka. Gribēju just līdzi Mettai kādu laiku , jo tā patiešām kaut cik centās piesaistīt skatītājus, bet kad sākās spēle nespēju kust līdzi, jo visas ir LATVIJAS komandas. Nav jēgas sevi piespiest kādai just līdzi jo zinu ka tāpat nesanāks. Kaut cik simpatizē Jelgava vairāk jo tur ir sakārtota futbola sistēma. It kā vajadzētu būt par Skonto man kā rīdziniekam un arī gribas aiziet uz Skonto spēlēm, bet spēles laikā nespēja kādu komandu vairāk atbalstīt. Līdzjušana ir tikai tad, ja Latvijas komanda pret citas valsts komandu, izlasi.
, 2015-03-12 21:38, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: Tikai Liepāja!
Paldies!!!
, 2015-03-12 21:39, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Bieži esmu domājis -tūlīt jutīšu līdzi tai vai šitai komandai jo tā ir latviskāka vai godīgāka. Gribēju just līdzi Mettai kādu laiku , jo tā patiešām kaut cik centās piesaistīt skatītājus, bet kad sākās spēle nespēju kust līdzi, jo visas ir LATVIJAS komandas. Nav jēgas sevi piespiest kādai just līdzi jo zinu ka tāpat nesanāks. Kaut cik simpatizē Jelgava vairāk jo tur ir sakārtota futbola sistēma. It kā vajadzētu būt par Skonto man kā rīdziniekam un arī gribas aiziet uz Skonto spēlēm, bet spēles laikā nespēja kādu komandu vairāk atbalstīt. Līdzjušana ir tikai tad, ja Latvijas komanda pret citas valsts komandu, izlasi.
Tā jau i
Zem rīdzeniek god i just pa provinc ; )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-03-12 21:41, pirms 9 gadiem
Tikais par Liepājas uzvaru!
, 2015-03-12 21:42, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Tā jau i
Zem rīdzeniek god i just pa provinc ; )
Tak FUNS teāteri uzrauj!
, 2015-03-12 22:08, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: Varbuut par Skonto jaafano, ja veel riidzinieks esi? Skonto vienmeer daudz maz normaali Eiropas futbola kausos ir speeleejusi. Ziemas kauss ssosezon ar naaca saliidzinossi viegli. Riit jaagaida taads pats turpinaajums virsliigaa.
Es arī esmu rīdzinieks. Bet nezinu nevienu latvieti, kurš fano par to čekistu, huilistu klubu, no kura smako totāls urlisms. Ja tu esi čekistu vai komunistu atvase, tad lūdzu fano laimīgs. Bet neaģitē citus. Varbūt citiem senči ir bijuši izsūtīti. Bet kas veica deportācijas? Padomā !!!
, 2015-03-12 22:08, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Tā jau i
Zem rīdzeniek god i just pa provinc ; )
Ja tu tā patiešām domā, tad tu mani nesaprati. Man visa Latvija ir vienādi tuva.
, 2015-03-12 22:26, pirms 9 gadiem
burakobra rakstīja: Es arī esmu rīdzinieks. Bet nezinu nevienu latvieti, kurš fano par to čekistu, huilistu klubu, no kura smako totāls urlisms. Ja tu esi čekistu vai komunistu atvase, tad lūdzu fano laimīgs. Bet neaģitē citus. Varbūt citiem senči ir bijuši izsūtīti. Bet kas veica deportācijas? Padomā !!!
kaut kaa nesmuki tu uzrakstiiji,tomeer skonto ir viens no speeciigaakajiem klubiem Latvijaa,skaties kaa gribi,riebjas vai nee,bet fakts
, 2015-03-12 22:31, pirms 9 gadiem
FUNS rakstīja: Ja tu tā patiešām domā, tad tu mani nesaprati. Man visa Latvija ir vienādi tuva.
Saprotu! Labi saprotu. Jo zinu, kā ir dvēseles un sirds dziļumos būt krietnam Grīziņa puikam.

Nu tad esi par latinos Spartaku - spēlē visskatāmāk. vismaz 2013. Pērn bija nedaudz racionālāki.
, 2015-03-12 22:36, pirms 9 gadiem
, 2015-03-12 22:50, pirms 9 gadiem
Jau zinu!
maču sabojās mans novadnieks...
Un tas nebūs Dāvis
Jūs jau zināt, kurš...
, 2015-03-12 23:52, pirms 9 gadiem
Spartaks visskatāmāk spēlēja nevis 2013., bet 2012. gadā (cik ātri skrien laiks!). Savukārt 2013. gadā jau Pertija ar Skonto rādīja skaistu futbolu (izņemot pašas sezonas beigas), un tas lika mazliet piemirst ar šīs komandas vēsturi un īpašnieku saistītās negācijas. Savukārt no latviskuma viedokļa -- protams, Liepāja un Metta! Ar sakārtotību simpātiska arī Jelgava.
Un vēl jau vienmēr var fanot par attiecīgajā spēlē objektīvi vājāko. Tā kā PAR ko fanot netrūkst, mazliet knapāk ar tiem, PRET kuriem nostāties
, 2015-03-13 07:17, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Jau zinu!
maču sabojās mans novadnieks...
Un tas nebūs Dāvis
Jūs jau zināt, kurš...
Kurš? Treimanis?
, 2015-03-13 08:31, pirms 9 gadiem
olga rakstīja: Spartaks visskatāmāk spēlēja nevis 2013., bet 2012. gadā (cik ātri skrien laiks!).
Spartaks 2012 gadā kad izvirzījās vadībā tad futbolu vispār nespēlēja,pat bez saskares ar pretinieku krita kā nošauti un gulēja 5 min. bez dzīvības pazīmēm..........
Ja tas ir futbols ... tad piedod ....
, 2015-03-13 08:44, pirms 9 gadiem
Lai Liepājai veicās!Par neizšķirtu!Ja nopietni,tad cerams šovakar varēs paskatīties interesantu maču.Citādi pie čempionlīgas un eirokausu spēlēm pie TV nāk miegs,jo nav kam just līdzi.Sasperjods-k kļūst nekorekts,jo jau pirms spēles izmet variantu,ka viņš zin,kurš sabojās spēli.Sāk lēnām līdzināties vienam neadekvātam Liepājas līdzjutējam.Necenties puikiņ,labāks par orģinālu nebūs.Saki,vajag just līdzi Liepājai?Daudzi Kurzemē jau to arī dara,bet daudzus atbaida daži neadekvātie Liepājas līdzjutēji,kuru dēļ rodās vēlēšanās just tieši pret Liepāju.Nekā personīga!Veiksmīgu sezonu visiem!
, 2015-03-13 08:58, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Lai Liepājai veicās!Par neizšķirtu!Ja nopietni,tad cerams šovakar varēs paskatīties interesantu maču.Citādi pie čempionlīgas un eirokausu spēlēm pie TV nāk miegs,jo nav kam just līdzi.Sasperjods-k kļūst nekorekts,jo jau pirms spēles izmet variantu,ka viņš zin,kurš sabojās spēli.Sāk lēnām līdzināties vienam neadekvātam Liepājas līdzjutējam.Necenties puikiņ,labāks par orģinālu nebūs.Saki,vajag just līdzi Liepājai?Daudzi Kurzemē jau to arī dara,bet daudzus atbaida daži neadekvātie Liepājas līdzjutēji,kuru dēļ rodās vēlēšanās just tieši pret Liepāju.Nekā personīga!Veiksmīgu sezonu visiem!
Adekvatais!Bet ko jods bija domājis?Pasaki varbūt tā lai arī citiem būtu tas zināms!
Un par to atbaidīšanu vari nemurgot,futbola fans vai līdzjutējs kas jūt konkrētai komandai,to darīs vienmēr!
Un tādi kā es ar konkrētu nostāju par godīgu,tiesnešu neitrālu futbolu (nevis divkoši treimaņi kuri saka vienu, dara citu) nostādu pret sevīm futbolam tuvi stāvošus cilvēkus,žurnaļugas, tādus kā tevi .... ,bet ne Liepājas līdzjutējus!Un tas ir fakts!
, 2015-03-13 09:04, pirms 9 gadiem
Nevienu vārdā netiku minējis,bet ne velti latviešiem ir sakāmvārds-"Suns zin ko ēdis."Paldies ,ka atsaucies un visiem pārējiem darīji zināmu visiem jau zināmoKo jods bija domājis? Nesmīdini,jo tu jau savā komentā to tikai papildināji.
, 2015-03-13 09:10, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Nevienu vārdā netiku minējis,bet ne velti latviešiem ir sakāmvārds-"Suns zin ko ēdis."Paldies ,ka atsaucies un visiem pārējiem darīji zināmu visiem jau zināmoKo jods bija domājis? Nesmīdini,jo tu jau savā komentā to tikai papildināji.
Adekvātais,bet es nekad neesmu noliedzis ka tiesnešu darbību kritizēju!

alguns, 08:44, pirms 21 minūtes, ignorēt, atbildēt
bet daudzus atbaida daži neadekvātie Liepājas līdzjutēji,kuru dēļ rodās vēlēšanās just tieši pret Liepāju.

----------
jau novecojis tavās smadzenēs ierūsējis teksts!Sakarā ar tiesnešiem to jau mali gadiem! Lūk arī atbildēju tiesnešu sakarā!
, 2015-03-13 12:01, pirms 9 gadiem
Par Liepāju! Vēl ceru, ka Valmiera atgriezīsies virslīgā! N0 8 virslīgas komandām latviskas ir tikai divas Liepāja un Metta. Daugavpilī, Ventspilē bieži laukumā pat nav neviens latvietis. Turklāt 6 komandās darba valoda pamatā ir krievu, jo arī starp treneriem, apkalpojošā personāla ir maz latviešu. Kas grib , lai fano par tām krievu komandām! Bet, ja latvietis , kad spēlē Skonto, Ventspils, vai Daugavpils pret Liepāju nav par Liepāju, tad jāprasa- vai viņš vispār ir latvietis?
, 2015-03-13 13:22, pirms 9 gadiem
>>>Jānis Derums

lesaku vēlreiz noskatīties šo reklāmas rullīti pirms virslīgas sezonas atklāšanas.http://sportacentrs.com/futbols/virsliga/13032015-preses_konference_par_virsligas_populariz
Baigākā domāšana,ja neslimo par Liepāju ,tad neesi latvietis.Prātiņ,nāc mājas.
, 2015-03-13 13:41, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: >>>Jānis Derums

lesaku vēlreiz noskatīties šo reklāmas rullīti pirms virslīgas sezonas atklāšanas.http://sportacentrs.com/futbols/virsliga/13032015-preses_konference_par_virsligas_populariz
Baigākā domāšana,ja neslimo par Liepāju ,tad neesi latvietis.Prātiņ,nāc mājas.
Ja spēlē divas komandas un viena ir latviešu komanda, otra krievu komanda, kāpēc latvietim būtu jāatbalsta krievu komanda?
, 2015-03-13 14:43, pirms 9 gadiem
Jānis Derums>>>Dzelžaina loģika.Pirmkārt, mums Latvijas virslīgā krievu komandas nespēlē.Otrkārt es tev ieteicu noskatīties reklāmas rullīti,bet izskatās ,tāpat neesi sapratis.Nekāds rasisms,nacionālisms un šovinisms Latvijas virslīgā neies cauri.Par ko katrs grib slimot ,tā jau ir paša izvēle,bet ne jau tu noteiksi,ka tie ,kas neslimo par Liepāju vai Mettu,nav nekādi latvieši.Atgādinu tavus vārdus-(Bet, ja latvietis , kad spēlē Skonto, Ventspils, vai Daugavpils pret Liepāju nav par Liepāju, tad jāprasa- vai viņš vispār ir latvietis?)Ja tu to sacītu izlases ziņā,tad tas būtu saprotams,bet ne jau klubu līmenī.
, 2015-03-13 15:24, pirms 9 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Par Liepāju! Vēl ceru, ka Valmiera atgriezīsies virslīgā! N0 8 virslīgas komandām latviskas ir tikai divas Liepāja un Metta. Daugavpilī, Ventspilē bieži laukumā pat nav neviens latvietis. Turklāt 6 komandās darba valoda pamatā ir krievu, jo arī starp treneriem, apkalpojošā personāla ir maz latviešu. Kas grib , lai fano par tām krievu komandām! Bet, ja latvietis , kad spēlē Skonto, Ventspils, vai Daugavpils pret Liepāju nav par Liepāju, tad jāprasa- vai viņš vispār ir latvietis?
Labs! Visu cieņu!!!
, 2015-03-13 15:32, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Jānis Derums>>>Dzelžaina loģika.Pirmkārt, mums Latvijas virslīgā krievu komandas nespēlē.Otrkārt es tev ieteicu noskatīties reklāmas rullīti,bet izskatās ,tāpat neesi sapratis.Nekāds rasisms,nacionālisms un šovinisms Latvijas virslīgā neies cauri.Par ko katrs grib slimot ,tā jau ir paša izvēle,bet ne jau tu noteiksi,ka tie ,kas neslimo par Liepāju vai Mettu,nav nekādi latvieši.Atgādinu tavus vārdus-(Bet, ja latvietis , kad spēlē Skonto, Ventspils, vai Daugavpils pret Liepāju nav par Liepāju, tad jāprasa- vai viņš vispār ir latvietis?)Ja tu to sacītu izlases ziņā,tad tas būtu saprotams,bet ne jau klubu līmenī.
Starp latviešiem ir bieži sastopami cilvēki, ko tauta dēvē par kangariem. Un tādi ir ļoti daudz. Tāpēc arī mums ir citādāka situācija kā Lietuvā un Igaunijā. Bet kamēr šitā "tolerantā" domāšana neizzudīs, tikmēr mums vajadzēs brīnīties par leišu un igauņu prezidentiem, kas ir krietni savādāki, nekā mūsu prezidenti(ieskaitot mūsu mīļo vairiņu), kas brauca uz Maskavu svinēt devītos maijus, un ieņem gļēvu pozīciju gan Gruzijas gan Ukrainas jautājumā.
, 2015-03-13 17:09, pirms 9 gadiem
Kāds tam sakars ar virslīgas futbolu?
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.