Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Labākie septembrī - Jānis Ikaunieks un Viktors Dobrecovs

Labākie septembrī - Jānis Ikaunieks un Viktors Dobrecovs
Jānis Ikaunieks "Sportland" balvu saņēma jau maijā, bet nu ir izdevies to atkārtot
Foto: Uldis Dobelis (rekurzeme.diena.lv)

Par SMScredit.lv Virslīgas labāko spēlētāju septembrī atzīts Jānis Ikaunieks, bet par labāko treneri - Viktors Dobrecovs. Ikaunieks par labāko kļuvis jau otro reizi sezonā, kamēr Dobrecovam tāds gods pirmo reizi.

Žurnālistu balsojumā par septembra labāko spēlētāju pārliecinoši atzīts ''Liepājas'' futbolists Jānis Ikaunieks. Tāpat Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņēmis ''Liepājas'' galvenais treneris Viktors Dobrecovs. Ikaunieks šādu titulu izpelnījies jau otro reizi sezonā (to pašu šogad iespējis Edgars Gauračs), savukārt Dobrecovam tāda atzinība šogad pirmo reizi, turklāt vēl nevienam Virslīgas trenerim nav izdevies tikt atzītam par labāko vismaz divreiz ("Jelgavai" divreiz izdevies izcelties, tomēr tie bijuši dažādi treneri).

Kopā ar Jāni Ikaunieku septembra labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti arī Gints Freimanis ("Jelgava"), Ahmeds Abdultaofiks ("Ventspils") un Jevgenijs Kosmačovs (Daugavpils "Daugava").

"Liepāja" septembrī aizvadīja vien trīs spēles, taču katra no tām bija ar augstu nozīmi. Žurnālistu balsojumā par labāko spēlētāju atzītais Jānis Ikaunieks piedalījās katrā no tām, kopumā izceļoties ar četriem vārtu guvumiem. Vispirms pussargs spēlē pret "Daugavpili", kas 20.septembrī risinājās Liepājā, izcēlās ar "hat-trick", palīdzot savai komandai graut pretinieku ar 5:0, savukārt 31.kārtas ietvaros Ikaunieks ar savu meistarību iepazīstināja vēl lielāku futbola cienītāju daļu, plaši reklamētajā 'Kurzemes derbijā' izceļoties ar precīzu sitienu un palīdzot liepājniekiem izcīnīt punktu (1:1).

Nenoliedzami ''Liepājas'' lieliskais sniegums septembrī tiek novērtēts ne tikai ar Jāņa Ikaunieka izcilo sniegumu, bet arī ar komandas galvenā trenera Viktora Dobrecova darbu. Papildus divām pieminētajām spēlēm "Liepāja" viesos ar 2:1 pārspēja Rīgas ''Skonto'' (starp citu, Ikauniekam rezultatīva piespēle uzvaras vārtos).

Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista titula kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu balsojums, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

"Liepāja" savu nākamo spēli mājās aizvadīs 24.oktobrī, uzņemot "Mettu".LU. Pirms šīs spēles labākajam mēneša trenerim un spēlētājam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no sporta preču veikala ''Sportland''.

2014.gada Virslīgas labākie spēlētāji

MēnesisSpēlētājs (klubs)
Marts/aprīlisŽigajevs ("Ventspils")
MaijsJ.Ikaunieks ("Liepāja")
JūnijsGauračs ("Spartaks")
JūlijsGauračs ("Spartaks")
AugustsIkstens ("Jelgava")
SeptembrisJ.Ikaunieks ("Liepāja")

2014.gada Virslīgas labākie treneri

MēnesisSpēlētājs (klubs)
Marts/aprīlisPučinsks ("Ventspils")
MaijsBeškarevs ("Jelgava")
JūnijsPertija ("Skonto")
JūlijsPiļipčuks ("Spartaks")
AugustsAstafjevs ("Jelgava")
SeptembrisDobrecovs ("Liepāja")

Izmantotie resursi:
futbolavirsliga.lv


, 2014-10-10 19:41, pirms 9 gadiem
Sasperjodam un Andrim5 svētki!
Diezgan vienprātīgi balsojuši.
Slēpts komentārs: varenais_eksperts
, 2014-10-10 20:56, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Hattrick iebliezt pastarīšiem nav māksla, Kosmočovs vairāk bija pelnījis.
Turpini raudāt
, 2014-10-10 21:45, pirms 9 gadiem
Beidzot Dobriks!!!Jāāā!!!!Pelnīti!
Bet Jankam konkurentu nemaz ar nebija!!!
, 2014-10-10 22:36, pirms 9 gadiem
kegums rakstīja: Sasperjodam un Andrim5 svētki!
Diezgan vienprātīgi balsojuši.
Kas tur smieklīgs?Dobriks ir labākais treneris LV,arbuzņiks nestāv klāt!
, 2014-10-11 03:00, pirms 9 gadiem
Āboliņš atkal izceļas kā baltais zvirbulis ar savu naidu pret Liepājas futbolu! Skonta, skonta!
, 2014-10-14 22:27, pirms 9 gadiem
Ko PlayBoys te dara?
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis
1

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.