Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krollis: "Patīkami debitēt izlasē, taču rezultāta dēļ palika rūgtuma sajūta"

Krollis: "Patīkami debitēt izlasē, taču rezultāta dēļ palika rūgtuma sajūta"
Raimonds Krollis Latvijas izlases spēlē pret Maltu. Foto: Reuters/Scanpix

Jaunais Latvijas futbolists Raimonds Krollis, kurš nesenajā UEFA Nāciju līgas spēlē pret Maltu debitēja Latvijas vīriešu izlases sākumsastāvā, intervijā sava kluba „Metta” sociālajos tīklos pastāstīja par pirmajām sajūtām izlasē, kā arī īstermiņa un ilgtermiņa mērķiem.

„Protams, man bija patīkami debitēt Latvijas izlasē,” sacīja Raimonds Krollis. „Taču rezultāts nebija tāds, kādu vajadzēja, tāpēc ir tāda rūgtuma sajūta.”

Krollis sākotnēji bija izsaukts uz U21 izlasi, taču tās rindās spēli tomēr neaizvadīja, jo ar uzbrucēju trūkumu saskarās lielā izlase. „Tas notika tā, ka gatavojos U21 izlases spēlei ar Serbiju,” stāstīja Krollis. „Ienāca treneris, pasauca un pateica jābrauc uz izlasi. Tajā pašā vakarā arī sataisījos un braucu. Ierasties pie izlases īpaši grūti nebija, tā jau nekas īpaši izlasēs nemainās. Treniņos jutos brīvi, tādā ziņā viss bija kārtībā.”

Palūgts raksturot atšķirības starp spēlēšanu jauniešu izlasēs, Virslīgā un lielajā izlasē, Krollis norādīja, ka galvenā atšķirība noteikti ir lielāka atbildības sajūta. „Lielāka vēlme parādīt labu sniegumu. Spēles līmenī neteikšu, ka bija liela atšķirība no Virslīgas spēlēm, taču skaidrs, ka bija atšķirība no spēlēm jauniešu izlasēs.”

Par saviem nākotnes mērķiem Krollis nosauca vēlmi nostiprināties Latvijas izlases sastāvā, kā arī tās rindās aizvadīt rezultatīvas spēles un palīdzēt gūt uzvaras. „Tāpat vēlos labi pabeigt sezonu klubā, pakāpties uz augšu tabulā. Bet, ja runā par nākotnes mērķiem, tas ir Londonas „Arsenal”. ”


Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
3

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.