Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Futbolbumbas: RFS sensācija, "Riga" neveiksme un kausa stāsti

Pirms UEFA Eiropas Konferences līgas 3. kārtas atbildes spēlēm Sportacentrs.com TV raidījuma "Futbolbumbas" veidotāji Arkādijs Birjuks, Edmunds Novickis un Jurijs Žigajevs atskatās uz galvaspilsētas klubu iespēto aizvadītajā nedēļā, izceļ svarīgo pirms atbildes mačiem, kā arī atskatās uz Atbildīgas spēles Latvijas kausa 1/8 fināliem.

Raidījuma ilgums: 59 minūtes.

, 2021-08-10 12:10, pirms 3 gadiem
Varbūt pat labāk, lai neviens netiek tālāk. Jo tas kluba vadītājus mudinātu padomāt, vai uz viduvējiem leģionāriem balstītas komandas, dod izaugsmi kopējam Latvijas futbolam. Kā pozitīvu alternatīvu var minēt igauņu Floru, kas spēlē tikai ar vietējiem un sasniedz atzīstamus rezultātus
, 2021-08-10 13:48, pirms 3 gadiem
fkscd rakstīja: Varbūt pat labāk, lai neviens netiek tālāk. Jo tas kluba vadītājus mudinātu padomāt, vai uz viduvējiem leģionāriem balstītas komandas, dod izaugsmi kopējam Latvijas futbolam. Kā pozitīvu alternatīvu var minēt igauņu Floru, kas spēlē tikai ar vietējiem un sasniedz atzīstamus rezultātus
Tāds divkosis. Pirms pāris nedēļām citu dziesmu dziedāji, ka neesot jēgas Eirokausos spēlēt tikai ar vietējiem. Tagad, redz, šim Flora ir paraugs. Kad to iepriekš citi komentētāji pieminēja, tad biji pirmais komentāru sadaļā, kurš centās oponēt.
, 2021-08-10 14:19, pirms 3 gadiem
Riga ar saviem leģionāriem nevar maltiešus uzvarēt, Flora sasita šos maltiešus bez variantiem
, 2021-08-10 18:12, pirms 3 gadiem
fkscd maina savus vērtējumu pēc katras veiksmīgas vai neveiksmīgas spēles To jau var arī saprast.Tā mums daudziem mēdz būt.Vienīgi nepiekritīšu teiktajam par viduvējiem leģionāriem.Priekš Latvijas līmeņa Rīgai un RFS ir pat labi leģionāri.Protams uz Eiropas skatuves viņi ir pat zemāk kā viduvējības,bet ir jāsaprot ,ka labākus leģus var tikai par lielu naudu nopirkt un tikai priekš Eirokausiem diez vai tas atmaksāsies kluba saimniekiem.Pie tam nopietna līmeņa spēlētāji uz šo dieva pamesto futbola provinci nemaz nebrauktu pat par attiecīgu cenu,jo kuram patīk spēlēt pie tukšām tribīnēm,kur nav futbola atmosfēras.Tā kā ir tā kā ir un jāprot izspiest visu no tā ,kas mums ir.
, 2021-08-10 22:22, pirms 3 gadiem
Flora tikai pendelēs piekāpās Kipras Omonia. Lūk, ko nozīmē, ka komanda ir vienota. Un bez neviena leģionāra. Nav vērts pirkt leģionārus, ja Eiropā šie spēlētāji nekotējas un ir drupaču spēcīgāki par vietējiem. Un šis drupačas pārsvars zūd nespējā izveidot vienotu komandu. Leģionārus var ņemt kā Jūrmalas Spartakā, par ļoti zemu cenu, cerībā, ka kāds izšauj. Bet leģionāru optimālais limits būtu 5. Lai latvieši tiek laukumā un daži lēti izvēlēti leģionāri, cerībā, ka kāds izšauj un tad var veikt transfēru.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.