Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ukrainu pametušais Dubra oficiāli atgriežas Latvijas čempionē RFS

Agris Suveizda

Ukrainu pametušais Dubra oficiāli atgriežas Latvijas čempionē RFS
Kaspars Dubra. Foto: Kaspars Volonts

Latvijas futbola čempionvienība RFS pavēstījusi par ilgtermiņa līguma parakstīšanu ar vienu no Latvijas valstsvienības līderiem Kasparu Dubru. Līdz šim viņš bija Ukrainas kluba "Oleksandria" kapteinis.

Iepriekšējās divarpus sezonas Dubra pavadīja "Oleksandria" rindās, taču Krievijas iebrukuma dēļ 31 gadu vecais centra aizsargs lauza līgumu un kļuva par brīvo aģentu. Iepriekš viņš intervijā pauda, ka līdz pirmdienai vēl mēģinās atrast variantus ārzemēs, bet sestdien aizvadīja pārbaudes spēli RFS kreklā pret "Tukums 2000"/"Telms" (4:0) un šodien oficiāli kļuvis par Latvijas spēcīgākā kluba spēlētāju. RFS sastāvā viņš jau ir pavadījis pusotru sezonu - 2017. gada pirmo pusi un 2018. gadu, Virslīgā ieņemot piekto un trešo vietu un pēc tam pārceļoties uz Kazahstānu.

"Ir patīkami atgriezties Latvijā, bet īpaši patīkami atgriezties RFS. Šeit jau esmu bijis, un man ir palikušas tikai siltākās atmiņas. Pazīstu daudzus spēlētājus un kluba darbiniekus, tādēļ iejusties kolektīvā noteikti nebūs nekādu problēmu. Esmu izgājis pilnvērtīgu sagatavošanās posmu ar iepriekšējo komandu, tādēļ esmu pilnībā gatavs. Ar nepacietību gaidu jauno sezonu un darīšu visu, lai palīdzētu RFS īstenot mērķus," kluba mājaslapā stāstīja Dubra.

Virslīgā Dubra pārstāvējis arī vairs neeksistējošās komandas "Olimps", "Skonto" un "Ventspils", kā arī spēlējis Polijas 1. līgas klubā Bitomas "Polonia", Baltkrievijas tā laika flagmanī Barisavas BATE un Kazahstānas "Irtysh". Latvijas izlasē Dubra aizvadījis 50 spēles un guvis trīs vārtus.

RFS sezonu sāks sestdien, plkst. 16:00 tiekoties ar Jūrmalas "Spartaku". Rīdzinieku rindās palicis pagājušās sezonas vadošo centra aizsargu trio Žiga Lipuščeks, Vitālijs Jagodinskis un Elvis Stuglis.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-atgriezas-latv...

     [+] [-]

, 2022-03-07 23:01, pirms 2 gadiem
Ko Stuglis darīs? Jāiet citur..vai Lipuščeks jāpārdod.

     [+] [-]

, 2022-03-09 01:35, pirms 2 gadiem
basiiiccc rakstīja: Ko Stuglis darīs? Jāiet citur..vai Lipuščeks jāpārdod.
gan jau Dubra līdz vasarai nospēlēs un aizies uz kādu jaudīgāku līgu.