Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Valmiera Glass/ViA" pirmoreiz nosauc Pertiju kā savu galveno treneri

"Valmiera Glass/ViA" pirmoreiz nosauc Pertiju kā savu galveno treneri
Tamazs Pertija. Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbola Virslīgas komanda „Valmiera Glass/ViA” pirmoreiz pati paziņojusi, ka tās galvenais treneris šobrīd ir kolorītais gruzīnu speciālists Tamazs Pertija. Viņa viedoklis par komandas aizvadīto sagatavošanās posmu publicēts kluba „Instagram” profilā.

Portāls Sportacentrs.com, atsaucoties uz savā rīcībā esošu informāciju, par Tamaza Pertijas kļūšanu par Valmieras futbola komandas galveno treneri ziņoja februāra vidū. Pertija šajā amatā nomainīta Vladimiru Babičevu, ar kuru līgums tika noslēgts tikai gada sākumā. Līdz šim „Valmiera Glass/ViA” savā komunikācijā nebija pieminējusi galvenā trenera nomaiņu, kā arī oficiāli nebija to izziņojusi, taču šodien Pertijas intervija kluba „Instagram” profilā pieteikta kā saruna ar komandas galveni treneri.

„Turpinām gatavoties sezonas sākumam,” video uzrunā sacīja Tamazs Pertija. „Visi futbolisti ar sapratni attiecas pret mūsu prasībām. Pārbaudes mačos iepriekš nospēlējām neizšķirti ar divām Kazahstānas komandām, ieskaitot 3:3 pret „Aktobe”. Šobrīd cenšamies izveidot komandā tādu saikni, kādu bijām iztēlojušies iepriekš, proti, lai futbolisti laukumā justos komfortabli. Tāpēc arī šobrīd smagi strādājam.”

Valmieras komanda Virslīgas sezonas pirmo kārtu izlaidīs un savu pirmo spēli aizvadīs 17. martā pret BFC „Daugavpils”. Savukārt pēc tam sekos izlašu pārtraukums un nākamā spēle paredzēta tikai 31. martā pret „Riga”.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BuoTEyP...


, 2019-03-05 20:44, pirms 5 gadiem
Kas vēl nav pieminēts, ka Valmiera pašreiz gatavojas Turcijā, tā ka viss ir ļoti nopietni!
, 2019-03-05 21:42, pirms 5 gadiem
Un Kalniņš būs palīgs?
, 2019-03-05 21:48, pirms 5 gadiem
Kā ziņo komandas mājaslapa, Igors Kovaļkovs pievienojies BFC Daugavpils komandai
, 2019-03-05 23:51, pirms 5 gadiem
ficuks rakstīja: Kas vēl nav pieminēts, ka Valmiera pašreiz gatavojas Turcijā, tā ka viss ir ļoti nopietni!
Domā, būs vairāk uzvaru?
, 2019-03-06 00:05, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Domā, būs vairāk uzvaru?
Būs
, 2019-03-06 12:03, pirms 5 gadiem
M8archa rakstīja: Domā, būs vairāk uzvaru?
PROTAMS!!
, 2019-03-06 12:12, pirms 5 gadiem
Nav saprotams kā šim kolorītajam klaunam ar aktiera dotībām izdodas radīt par sevi futbola speciālista iespaidu komandu vadībām?! Žēl Valmieras kluba ...
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.
Maksims Krivuņecs un Havjers Tebass. Foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet Virslīga
15

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu

Trešdien, 17. aprīlī, viesnīcā “Grand Hotel Kempinski” tika aizvadītā īpaša paneļdiskusija, kurā piedalījās Spānijas futbola čempionāta “LALIGA” prezidents Havjers Tebass, biedrības “Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, kā arī futbola virslīgas klubu un mediju pārstāvji.