Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

RFS rindām pievienojas Brazīlijas spārns Bils

RFS rindām pievienojas Brazīlijas spārns Bils
Bils. Foto: SC Dnipro-1

Latvijas futbola čempionvienība RFS pavēstījusi, ka komandas rindas papildinājis 23 gadus vecais Brazīlijas flanga uzbrucējs Bils, kurš RFS komandā nonācis uz īres tiesībām no Ukrainas kluba "Dnipro-1".

Flanga uzbrucēju pozīcijās spēlējošais Bils jeb pilnā vārdā Fabrisio Rodrigess de Silva Ferreira izīrēts RFS vienībai līdz sezonas izskaņai no ukraiņu kluba "Dnipro-1". Futbolists ir labi pazīstamās "Flamengo" audzēknis, tomēr kluba pirmajā komandā spēlētājs aizvadījis tikai vienu spēli Brazīlijas augstākajā līgā. Lielāko karjeras daļu futbolists pavadījis Brazīlijas B sērijā, kur 44 spēlēs Bilam izdevies tikt pie sešiem gūtiem vārtiem, pārstāvot "Clube de Regatas Brasil", "Sport Club do Recife" un "Atletica Ponte Preta".

Ukrainas Premjerlīgā ar "Dnipro-1" vienību Bils aizvadījis 16 spēles, tiekot pie vieniem gūtiem vārtiem. Portāla Transfermarkt aplēsēs "Dnipro-1" par Brazīlijas futbolista iegūšanu aizvadītajā ziemā samaksājusi "Flamengo" klubam 300 tūkstošus eiro.

RFS komanda jau ceturtdien Daugavas stadionā aizvadīs UEFA Konferences līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmo spēli pret Maltas komandu "Hibernians".


, 2022-08-02 18:23, pirms 2 gadiem
Bet sanāk, ka virslīgā viņš vairs spēlēt nevar, jo pāreju logs aizvēries?
, 2022-08-02 18:35, pirms 2 gadiem
Es pi ss, reizēm liekās, ka RFS uz papīra ir kaut kāds Čempion Līgas klubs, bet pa faktu, divi smagi pērieni no Valmieras, pēriens no Rīga (Rīga ar vienu sarkano) zaudētie punkti Audai. Vai tiešām RFS ir klubs tikai ar naudu bez pareiza menedžmenta, kurā nevar salasīt komandu ar pieklājīgu treneru ? Jo nav vajadzīgs Peps vai Klops, lai ar ārzemnieku futbolistiem uzvarēt Latvijas līgu ?! RFS pamatsastāva tikai 3 latvieši, pietam visi pabijuši izlasē (Dubra, Maksimenko un Varslavāns).
, 2022-08-02 19:07, pirms 2 gadiem
Čempionu ligas klubs erfeša savāc pabiras no eiropas otrās šķiras čempjiem, bet stāsta par kkādiem pērieniem no Rīgas, kura miljoniem tere katru sezonu savam sastāvam.
, 2022-08-02 23:13, pirms 2 gadiem
Noteikti gaidām arī kādu šķiņķīti vai fileju. Gribētos arī spēcīgu asti
, 2022-08-03 11:22, pirms 2 gadiem
Man patika "malējais pussargs", "uzbrūkošais pussargs" vai tamlīdzīgi. Neraisa asociācijas ar lidojošiem objektiem.
, 2022-08-03 11:28, pirms 2 gadiem
Ja nu kas - mūsdienās netrūkst pusizglītotu valodnieku ar augstu pašapziņu un vēlmi "uzlabot pasauli" ar jauniem vārdiem un izrunām, bet veco laiku skepse (kas balstījās uz labāku izglītību) saka divas lietas - pirmkārt, latviešu valodai īsti nepatīk jaunvārdi, otrkārt, ja cilvēkiem kaut kāds vārds nepatīk, to arī nelietos. Tādēļ neviens nelieto tādus "brīnišķīgus" (uz papīra) vārdus kā "datne" vai "tālrāde". Ar šo te apzīmējumu varētu sanākt līdzīgi, bet sc mērkaķosies, jo nejēdz tēmu, kamēr sc valodas padomdevēji ir tādi, kā jau minēju.
, 2022-08-03 11:31, pirms 2 gadiem
mndvolk rakstīja: Man patika "malējais pussargs", "uzbrūkošais pussargs" vai tamlīdzīgi. Neraisa asociācijas ar lidojošiem objektiem.
Atgādinu, ka Latvijas Futbola federācijas metodiskais ieteikums "malējo uzbrucēju" rekomendē saukt par "spārnu".

https://lff.lv/zinas/12799/rekomend...
, 2022-08-03 11:33, pirms 2 gadiem
Sevišķi kaitinoši (jo stulbi), protams, ir tas, ka winger (no kā šķiet iedvesmojies minētais apzīmējums), nav nekāds "spārns" (nav jau wing), bet tiešām arī būtu jātulko kā "malējais" vai "malējais spēlētājs".
, 2022-08-03 11:35, pirms 2 gadiem
Emīls Ozerinskis rakstīja: Atgādinu, ka Latvijas Futbola federācijas metodiskais ieteikums "malējo uzbrucēju" rekomendē saukt par "spārnu".

https://lff.lv/zinas/12799/rekomendacijas-futbola-latviskaja-terminologija/
Problēmu jau tas neatceļ, tas tikai jums dod formālas tiesības turpināt šo sviestu.
, 2022-08-03 23:48, pirms 2 gadiem
Lou Friday's rakstīja: Es pi ss, reizēm liekās, ka RFS uz papīra ir kaut kāds Čempion Līgas klubs, bet pa faktu, divi smagi pērieni no Valmieras, pēriens no Rīga (Rīga ar vienu sarkano) zaudētie punkti Audai. Vai tiešām RFS ir klubs tikai ar naudu bez pareiza menedžmenta, kurā nevar salasīt komandu ar pieklājīgu treneru ? Jo nav vajadzīgs Peps vai Klops, lai ar ārzemnieku futbolistiem uzvarēt Latvijas līgu ?! RFS pamatsastāva tikai 3 latvieši, pietam visi pabijuši izlasē (Dubra, Maksimenko un Varslavāns).
verpakovska politika...nez kas viņam pa alerģiju pret LV jaunajiem spēlētājiem..šitādus izrok nez no kurienes ar smieklīgu statistiku..nu negribās viņam uzticēties pašmāju jaunajiem kam ir iespējams progres..labāk patīk šādi kadri
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.