Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

31 miljons: Dortmunde no "Ajax" iegādāsies uzbrucēju Alēru

31 miljons: Dortmunde no "Ajax" iegādāsies uzbrucēju Alēru
Sebastjēns Alērs. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs Dortmundes "Borussia" ir tuvu uzbrucēja Sebastjēna Alēra no Amsterdmas "Ajax" iegādei, trešdien ziņo britu raidsabiedrība "Sky".

Tiek ziņots, ka "Borussia" ar Nīderlandes čempionvienību "Ajax" vienojusies par Kotdivuāras izlases uzbrucēja transfēru 31 miljona eiro apmērā. Tāpat "Ajax" var saņemt vēl papildus līdz četriem miljoniem eiro, ņemot vērā Alēra sniegumu Bundeslīgas vicečempionu rindās.

"Sky" televīzija ziņo, ka Alērs, kurš šodien svin savu 28. dzimšanas dienu, medicīnisko pārbaudi jaunajā klubā uzsāks jau ceturtdien.

Nīderlandes čempionātā Alērs šosezon 31 spēlē guva 21 vārtus, kļūstot par turnīra labāko vārtu guvēju, bet UEFA Čempionu līgā astoņos mačos atzīmējās ar 11 precīziem raidījumiem, palīdzot "Ajax" sasniegt astotdaļfinālu.

Savas karjeras laikā Francijā dzimušais uzbrucējs spēlējis franču "Auxerre", Nīderlandes klubā "Utrecht", Vācijas Bundeslīgas vienībā Frankfurtes "Eintracht", kā arī Anglijas Premjerlīgas vienībā Vesthemas "United" un "Ajax".

Kotdivuāras izlasē Alērs aizvadījis 15 spēles un guvis četrus vārtus.


, 2022-06-23 14:32, pirms 2 gadiem
...nu, Anglijā un Frankfurtē bija tā nu...nu, tā...Ajaksā atvērās, bet tas laikam uz spēles modeļa rēķina...nu, 28 gadi uzbrucējam un tikai tagad sākas īstā karjera?...bet ar kaut ko jau Holandu vajag aizvietot un nauda tak ienāca no MC...nu, redzēs...es labāk būtu par kādu jaunāku uzbrucēju, kurš varētu pārsteigt
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.