Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Vācu mediji: Levandovskis nepagarinās līgumu ar Minhenes ''Bayern''

Vācu mediji: Levandovskis nepagarinās līgumu ar Minhenes ''Bayern''
Roberts Levandovskis. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Vācijas futbola Bundeslīgas čempiones Minhenes "Bayern" uzbrucējs Roberts Levandovskis nepagarinās līgumu ar komandu, ziņo Vācijas mediji.

Levandovskim līgums ar komandu beigsies 2023.gada jūnijā.

33 gadus vecais Polijas izlases spēlētājs, kurš "Bayern" 2014.gadā pievienojās no Dortmundes "Borussia" vienības, Minhenes kluba rindās guvis 343 vārtus un divas reizes izcīnījis FIFA gada labākā spēlētāja balvu.

Līdz šim "Bayern" bija apgalvojusi, ka nepārtrauks sadarbību ar Levandovski, taču, kā norāda "Sport Bild", viņa nepārdošana tagad nozīmētu, ka polis nākamvasar no komandas aizietu bez transfēra maksas. Arī portāls "Sport1", atsaucoties uz saviem avotiem, apstiprina šo informāciju.

Tiek ziņots, ka par uzbrucēju interesējas "Barcelona" komanda. Komandas treneris Čavi gan norāda, ka spēlētāja pāreja būtu apgrūtināta kluba finansiālās situācijas dēļ.

Levandovskis ir Polijas izlases visu laiku labākais vārtu guvējs, 129 mačos izceļoties ar 75 rezultatīviem sitieniem.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2022-05-13 18:25, pirms 2 gadiem
pie klopa ies
, 2022-05-13 19:15, pirms 2 gadiem
Grūti būtu pāriet uz spēcīgāku komandu karjeras norietā.. šeit drīzāk paredzu došanos uz otrā "tempa" klubiem čempionu līgā..
, 2022-05-13 19:17, pirms 2 gadiem
..bez transfēra maksas tur aizgāja, tad arī bez tās arī jāpalaiž. viņš jau sen teica, ka grib kaut ko citu, jo ko gan viņam tur darīt? viss jau dabūts, garlaicīga līga.
, 2022-05-13 19:22, pirms 2 gadiem
Grūti to saukt par karjeras norietu, kad esi labākais uzbrucējs pasaulē. Būsim reāli Benzema vienkārši ir haļavu gads
, 2022-05-13 19:22, pirms 2 gadiem
Number 0 rakstīja: Grūti būtu pāriet uz spēcīgāku komandu karjeras norietā.. šeit drīzāk paredzu došanos uz otrā "tempa" klubiem čempionu līgā..
Vēl pāris gadus noteikti var visaugstvērtīgākajā līmenī spēlēt gan Minhenē, kura ir TOP komanda čempionu līgā, gan citā TOP8 čempionu līgas komandā. Tieši pretēji domāju-otrā līmeņa komandas nav viņam nepieciešamas. Vrb tikai MLS līmeņa izaicinājumi. jo eiropā viss ir pierādīts.
, 2022-05-13 19:37, pirms 2 gadiem
Varbūt nepagarinās,bet klausīties BILD labāk nevajag
, 2022-05-13 20:00, pirms 2 gadiem
Manuorāt,tāda kalibra zvaigzni,šobrīd var pavilkt tikai premjerligas klubs ... neredzu iemeslu/pamatojumu mainīt "Bayern" un vācijas čempi pret Itaļu vai Spāņu čempionātiem .
, 2022-05-13 23:24, pirms 2 gadiem
Jawa rakstīja: Manuorāt,tāda kalibra zvaigzni,šobrīd var pavilkt tikai premjerligas klubs ... neredzu iemeslu/pamatojumu mainīt "Bayern" un vācijas čempi pret Itaļu vai Spāņu čempionātiem .
..un kāda no tā jēga? būt galvenajam džekam komandā, kur tev tikai kāja jāpieliek, lai gūtu vārtus, kur nekas cits nav jādara un kur jau sezonas sākumā zināms, ka būsi 1. vietā? viņš tak sen teica, ka grib jaunus izaicinājumus.
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.