Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dortmunde Holanna aizvietotāju meklē turpat un no Zalcburgas iegādājas uzbrucēju

Dortmunde Holanna aizvietotāju meklē turpat un no Zalcburgas iegādājas uzbrucēju
Karims Adejemi. Foto: AP/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs Dortmundes "Borussia" no Austrijas komandas "Salzburg" iegādājies uzbrucēju Karimu Adejemi.

Līgums ar 20 gadus veco Vācijas futbolistu noslēgts uz pieciem gadiem un viņam paredzēta nozīmīga loma pēc tam, kad dortmundiešu uzbrukuma līderis Ērlings Holanns pēc sezonas pārcelsies uz Mančestras "City".

Adejemi transfēra maksa tiek lēsta 30 līdz 40 miljonu eiro apmērā, kas ir apmēram uz pusi mazāk nekā "Borussia" saņems no "City" par Holanna līguma izpirkumu - 75 miljonus eiro.

Tāpat kā Holanns, arī Adejemi iepriekš pārstāvēja Zalcburgas klubu, kurā viņš pavadīja iepriekšējos trīs gadus, uzvarot vietējā čempionātā un kausa izcīņā. Šosezon visos turnīros Adejemi guvis 22 vārtus.

Pērn Adejemi debitēja Vācijas izlasē, kuras rindās trīs mačos guvis vienus vārtus.


, 2022-05-11 13:29, pirms 2 gadiem
Labs pirkums Dortmundei, laba pāreja Adejami. Pēc 2-3 gadiem varēs notirgot tālāk.
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.