Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: matrix773

"Valencia" uzstāda Viljam ultimātu

"Valencia" uzstāda Viljam ultimātu
Davids Vilja
Foto: Elpais.com

Jau vairāk nekā mēnesi ilgst Spānijas futbolā nosauktais Viljas "cietais rieksts" jeb lielā ažiotāža par "Valencia" līderi Davidu Vilju un viņa iespējamo pāreju uz citu klubu. Spiediens uz klubu pieauga pēc tam, kad Vilja ieradās Madridē kopā ar Spānijas izlasi pēc Konfederāciju kausā izcīnītās trešās vietas. Klubs nekavējoties sazinājās ar "Valencia" līderi un pauda viņam ļoti stingru nostāju sakarā ar viņa transfēru: "Vilja aizies tikai tad, ja viņš palīdzēšot atrast klubam pienācīgu viņa aizstājēju".

Kluba "Valencia" prezidents Manuels Joriente ik dienas saņem desmitiem (starp tiem arī naudīgu) piedāvājumu no dažādiem klubiem tikai un vienīgi ar vienu vārdu: Dāvids Vilja. Tomēr kluba finansiālās problēmas palielina tās līdera iespējamo pārcelšanos uz citu klubu, tāpēc loģisks ir kluba prezidenta solis atrast pienācīgu Davida Viljas aizstājēju un tā meklēšanā iesaistīt arī pašu Vilju, solot viņam netraucētu pāreju uz citu klubu.

Situāciju "Valencia" prezidents raksturo šādi: "Mēs nevēlamies riskēt, pērkot ārzemju spēlētājus, un tikai noslēgsim līgumu ar uzticamu un mērķtiecīgu vārtu mašīnu no Spānijas vai Brazīlijas. Piemēram, sporta direktoriāts atzinīgi vērtē Nilmara brazīliešu uzbrucējs sniegumu, uzskatot to par ļoti līdzīgu Viljas sniegumam. Tāpat kluba galvenais treneris Unajs Emerī sliecas par labu Madrides Real uzbrucējam Negredo, jo, viņaprāt, karaliskā kluba uzbrucējam nebūs nepieciešama adaptācija jaunā futbola vidē. Tomēr mūsu sarunas par Negredo iegādi pašlaik ir pārtrūkušas, jo Madrides kluba prezidents Fiorentino Peress uzcēlis Negredo latiņu līdz 30 miljoniem, kamēr mēs varam piedāvāt tikai 25. Mēs vēlētos, lai arī pats Vilja ņemtu līdzdalību jauna uzbrucēja meklēšanā un palīdzētu mums izdarīt pareizo izvēli." Bez tam "Valencia" noliegusi baumas par "Palmeiras" jaunā uzbrucēja Keirisona iegādi, par ko tagad aktīvi cīnās "Barcelona".

Pats Vilja ar savu dzīvesbiedri vakar devies uz Astūriju, kur vēlas atpūsties no futbola un garajiem pārceļojumiem uz DĀR. "Pēc 4 pavadītām sezonām Valensijā vēlos nokļūt kāda no diviem Spānijas futbola gigantiem - "Barcelona" vai "Real", pat neskatoties uz Madrides kluba, maigi sakot, nepārdomāto un ļoti sasteigto piedāvājumu. Ja pāreja nenotiks, es palikšu Valensijā, kur jūtos ļoti labi un bušu gatavs cīnīties par trofejām," citēts pats Davids Vilja.

Vilja ir kļuvis par pēdējā laika pieprasītāko futbolistu, īpašu interesi par viņu pauž abi spāņu grandi - "Barcelona" un Madrides "Real". Pat vakar Viljas oficiālā mājaslapa davidvilla7.com tika pakļauta hakeru uzbrukumam, kā rezultātā lapa tika ietērpta "Barcelona" krāsās. Lapas logo tika nomainīts ar pingvīnu, tāpat ietērptu kataloniesu kluba kreklā, kas turēja uzrakstu: "Ko gan citu var gaidīt tāds pasaules klases spēlētājs kā tu kā spēlēt pasaules labākajā klubā. Mēs Tevi gaidām, teicamniek!"

Avots: Elpais.com


, 2009-06-30 22:56, pirms 15 gadiem
Jokaini, bet pats Vilja it kā tomēr gribot palikt Valensijā. Varbūt tāpēc tāda "neiesaistīšanās" aizstājēja meklēšanā.
Īstenībā būtu interesanti redzēt Nilmara atgriešanos Eiropā, un kāpēc gan ne Valencia sastāvā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-30 23:09, pirms 15 gadiem
par hakeriem gan skaļi sasmējos

man kautkā liekas, ka aizies..
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".