Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Real Madrid" problēmas: Karvahals atkal savainots, Marselu komisks traucēklis vēlēšanu dēļ

"Real Madrid" problēmas: Karvahals atkal savainots, Marselu komisks traucēklis vēlēšanu dēļ
Marselu. Foto: imago images/Pressinphoto/Scanpix

Spānijas futbola klubu "Real Madrid" turpina vajāt sastāva grūtības aizsardzības līnijā. Kamēr sestdien gaidāma Serhio Ramosa atgriešanās ierindā, zem jautājuma zīmes ir Ferlāns Mendī un Načo, bet Dani Karvahalam sezona varētu būt galā.

Izlaidis deviņas nedēļas, pamatsastāva labās malas aizsargs Dani Karvahals 21. aprīlī beidzot atgriezās laukumā. Pret "Cadiz" (3:0) viņš aizvadīja nepilnu pusstundu, bet pret Seviljas "Real Betis" (0:0) un Londonas "Chelsea" (1:1) devās sākumsastāvā un tika nomainīts otrā puslaika otrajā pusē. Klubs nupat apstiprināja, ka Karvahalam ir labās kājas muskuļa savainojums. Lai arī "Real Madrid", kā ierasts, neatklāj atlabšanas ilgumu, spāņu mediji jau vēsta, ka Karvahalam sezona ir galā. 29 gadus vecais aizsargs šosezon piedalījies tikai 15 spēlēs - 13 Spānijas čempionātā un divās Čempionu līgā.

Trešdien Londonā madridieši var palikt bez abiem malējiem aizsargiem, kuri sāka otrdienas spēli. Komiska iemesla dēļ uz Angliju varētu nedoties brazīlietis Marselu. Viņam kopš 2011. gada ir Spānijas dubultpilsonība, un Marselu ir iekļauts starp novērotājiem otrdien gaidāmajās Madrides reģionālajās vēlēšanās. "Real Madrid" gan var cerēt, ka Marselu izņēmuma kārtā šoreiz tiks atbrīvots no pilsoņa pienākumu pildīšanas. Pirms diviem gadiem līdzīgā situācijā izņēmuma statusu jau saņēma "Levante" vārtsargs Aitors Fernandess. 32 gadus vecajam brazīlietim ir identiska sezonas statistika kā Karvahalam – 13 spēles Spānijas čempionātā un divas Čempionu līgā.

Savainojumu ārstē arī citi malējie aizsargi Lukass Vaskess un Ferlāns Mendī, kurš izlaida iepriekšējo maču un kura dalība ir zem jautājuma zīmes. Nelielā savainojumā iedzīvojies arī centra aizsargs Načo Fernandess, kurš arī var spēlēt aizsardzības malā. Paredzams, ka Karvahala un Vaskesa prombūtnē aizsardzības labais flangs tiks uzticēts Alvaro Odriosolam. Spānijas čempionātā madridieši piecas kārtas līdz sezonas beigām par diviem punktiem atpaliek no Madrides "Atletico" (uzvaras gadījumā līderes godu šovakar gan var atgūt "Barcelona").

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...
https://www.theguardian.com/footbal...


, 2021-04-29 16:42, pirms 3 gadiem
Marcelo nevienam nepietrūks.Mendī un Načo itkā būšot gatavi.
Kopš kura laika Vaskess ir malējais aizsargs?Visu karjeru bijis kreisās malas uzbrucējs.Spēlēja aizsarga pozīcijā Karvahala traumu dēļ
Čavi. Foto: EPA/Scanpix

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.