Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Arī Žordi Alba pēc sezonas pametīs ''La Liga'' čempioni ''Barcelona''

Arī Žordi Alba pēc sezonas pametīs ''La Liga'' čempioni ''Barcelona''
Žordi Alba. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Aizsargs Žordi Alba pēc 11 gadiem "Barcelona" rindās šīs sezonas beigās pametīs Spānijas klubu, trešdien paziņoja komanda.

Albas pašreizējais līgums ir spēkā līdz nākamās sezonas beigām, taču abas puses vienojušās, ka aizsargs pametīs klubu jau tad, kad noslēgsies šī sezona.

34 gadus vecais spānis 2012.gadā pievienojās "Barcelona", ar kuru 11 gadu laikā tika pie sešiem Spānijas čempiontituliem un vienu reizi triumfēja Čempionu līgā, kopā izcīnot 19 trofejas.

11 sezonās Alba Barselonas komandas rindās aizvadījis 458 mačus, kuros guvis 27 vārtus, bet pirms pārcelšanās uz "Barcelona" viņš trīs sezonas spēlēja citā Spānijas spēcīgākās līgas vienībā "Valencia", tajā aizvadot kopā 110 spēles.

"Barcelona", kas šosezon jau nodrošinājusi pirmo Spānijas čempiontitulu kopš 2018./2019.gada sezonas, pēc 36 spēļu kārtām izcīnījusi 85 punktus un par 13 punktiem apsteidz Madrides "Atletico".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2023-05-25 09:05, pirms 10 mēnešiem
Joprojām ir daudz labāks par Baldu. Nez ko viņi tur tajā Baldu tā samīlējušies!
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.