Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Medijs: ''Manchester City'' vairs neizskata iespēju piesaistīt Mesi

Medijs: ''Manchester City'' vairs neizskata iespēju piesaistīt Mesi
Lionels Mesi. Foto: Pau Barrena/AFP

Britu medijs ''Sky Sport'' ziņo, ka Anglijas Premjerlīgas komanda ''Manchester City'' vairs neplānojot nākamajā starpsezonā piesaistīt argentīnieti Lionelu Mesi, kurš pirms šīs sezonas izteica vēlmi pamest ''Barcelona''. Kā iemesli tiekot minēti Mesi vecums un finansiālie nosacījumi.

Pirms jaunās ''La Liga'' sezonas vislielākās kaislības noritēja ''Barselona'' klubā, kur Lionels Mesi paziņoja, ka nevēlas palikt klubā. Vislielāko interesi par argentīnieti izrādīja ''Manchester City'', kur galvenais treneris ir Peps Gvardiola, kas trenējis Mesi ''Barcelona''. Beigās gan Mesi piekāpās bijušam prezidentam Žuzepam Bartomeu un palika arī uz līguma pēdējo gadu. Pagaidām nav skaidrs, kāds būs futbolista lēmums pēc šīs sezonas un vai Mesi parakstīs jaunu līgumu.

Bijušais Mesi treneris ''Barcelona'' un tagadējais ''Manchester City'' speciālists Peps Gvardiola kādā no intervijām apgalvoja, ka Lionelam labāk karjeru būtu noslēgt tieši Barselonā: ''Ja prasa manu personisko viedokli, tad uzskatu ,ka Lionels ir Barselonas spēlētājs. Man ir liela pateicība šim klubam par to, ko viņi izdarīja manā labā, kad biju viņu spēlētājs. Kā Barselonas fans vēlos, lai viņš pabeidz savu karjeru tur. Pēc šī gada viņam beidzas līgums un mēs nezinām, ko Mesi domā.''

Britu medijs ''Sky Sport'' apgalvo, ka ''Manchester City'' vairs neizskatot iespēju piesaistīt Mesi un aizvērušas durvis šādam variantam. Tam tiek minēti divi galvenie iemesli - vecums un lielā alga, kas šobrīd esot aptuveni 100 miljonu eiro gadā. Mančesterā uzskata, ka 33 gadus vecais argentīnietis tuvojas savam karjeras norietam. Tāpat finansiāli globālā pandēmija radījusi robu un šobrīd klubi vairāk skatoties piesaistīt jaunākus futbolistus, kurus perspektīvā var ienesīgi pārdot.

''Barcelona'' nav veiksmīgi uzsākusi jauno ''La Liga'' sezonu un ar trim uzvarām astoņās spēlēs ieņem vien 10. vietu. Tikpat nesekmīgi spēlē ''Manchester City'' Anglijas Premjerlīgā, kas pēc zaudējuma ar 0:2 ''Tottenham'', atrodas 11. vietā 20 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...


, 2020-11-22 14:49, pirms 3 gadiem
Ja visreālākais Barsas jaunā prezidenta kandidāts Viktors Fonts turēs solījumu, un nākamsezon galvenā trenera amatam piesaistīs Šavi, tad nebūšu izbrīnīts, ka Messi pats gribēs pabeigt savu karjeru Barsā.
, 2020-11-22 17:15, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja visreālākais Barsas jaunā prezidenta kandidāts Viktors Fonts turēs solījumu, un nākamsezon galvenā trenera amatam piesaistīs Šavi, tad nebūšu izbrīnīts, ka Messi pats gribēs pabeigt savu karjeru Barsā.
Ja, bet Sky arī raksta, ka viņš velās tādu ciparu... Es personīgi vispār nesaprotu speletāju to mantkarību tomēr.. Pasaulē ir tuvu milzu krīzei.. Covid neļauj skatītājiem būt.. Bet skatoties ko visi pieprasa, abrinojami un zemiski no vienas puses..
, 2020-11-22 17:31, pirms 3 gadiem
BET365 rakstīja: Ja, bet Sky arī raksta, ka viņš velās tādu ciparu... Es personīgi vispār nesaprotu speletāju to mantkarību tomēr.. Pasaulē ir tuvu milzu krīzei.. Covid neļauj skatītājiem būt.. Bet skatoties ko visi pieprasa, abrinojami un zemiski no vienas puses..
Rēķinot uz tā fona ko Messi ir ienesis kluba kasē kā marketinga projekts, tas tik tādas siemuškas vien ir ko viņš vēlas saņemt no tā visa. Protams, tas ir cits stāsts, ka klubs visu naudu ir, maigi sakot, notralinājis, jau ir cits stāsts.
, 2020-11-24 00:31, pirms 3 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Rēķinot uz tā fona ko Messi ir ienesis kluba kasē kā marketinga projekts, tas tik tādas siemuškas vien ir ko viņš vēlas saņemt no tā visa. Protams, tas ir cits stāsts, ka klubs visu naudu ir, maigi sakot, notralinājis, jau ir cits stāsts.
Tas viss aizveersies ciet "uz klapi", ja koleegjis no Juventus patieshaam vareetu kaut kaadaa mistiskaa sakaraa iemainiits uz Man Utd. Tad tur tie ciparinji grieziisies ar veel kaadu kaartu lielaaki par vienkaarshu reklaamu.

Tas viss no teemas - kaa buus, ja buus.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".