Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Fati pagarina līgumu ar "Barcelona" līdz 2027. gadam

Fati pagarina līgumu ar "Barcelona" līdz 2027. gadam
Ansu Fati. Foto: Zumapress/Scanpix

LETA--STATS Perform/DPA. Ansu Fati vienojies ar Spānijas futbola līgas klubu "Barcelona" par jaunu līgumu līdz 2027.gadam, paziņojis klubs.

Spānim, kurš 31.oktobrī svinēs 19.dzimšanas dienu, iepriekšējais līgums ar "Barcelona" bija līdz šīs sezonas beigām. Klubam bija tiesības to pagarināt vēl uz diviem gadiem.

Fati ir bijusi liela nozīme komandā, kopš viņš pievienojās pamatsastāvam 2019.gada augustā, tādēļ komanda ar viņu noslēgusi līgumu ar jauniem nosacījumiem.

Līdzīgi kā jaunā pussarga Pedro Gonsalesa Lopesa jeb Pedri līgumā, arī jaunajā līgumā ar Fati ir iekļauts nosacījums par izpirkuma maksu viena miljarda eiro apmērā.

16 gadu un 304 dienu vecumā Fati kļuva par gados jaunāko "Barcelona" spēlētāju, kurš guvis vārtus "La Liga".

No Lionela Mesi 10.numuru mantojušais Fati ir arī visu laiku jaunākais vārtu guvējs UEFA Čempionu līgā. 2019.gada decembrī minūti pēc nākšanas laukumā viņš guva vārtus spēlē pret Milānas "Inter".

Bisavā dzimušais uzbrucējs nepilnu gadu nespēlēja, bet kopš atgriešanās laukumā pagājušajā mēnesī piecās spēles guvis divus vārtus.

Pagājušajā nedēļā "Barcelona" uz pieciem gadiem pagarināja līgumu ar Pedri, bet komanda cer uz ilgtermiņa līgumiem arī ar jaunajiem talantiem Gavi un Ronaldu Arauho.


, 2021-10-21 16:20, pirms 2 gadiem
Fati bija tas, kurš tik ātri skrien kā somiņu tirgotājs?
, 2021-10-21 17:00, pirms 2 gadiem
Tā barselona ir tik nožēlojamā organizācija kā dod ilgtermiņa līgumus visādiem miskastes spēlētājiem, kopš mesi aiziesamas vispar tas musaru jlubs nogrimis, visticamāk pēc 5 gadiem spēles zemākā spānija divīzija, padibenes
, 2021-10-21 19:13, pirms 2 gadiem
tur nekā nebūs
, 2021-10-21 19:28, pirms 2 gadiem
Fati ir Barcelonas nākotne. Talants, ātrums, tehnika un La Massia.
Jauns coach, un būsim atpakaļ.
, 2021-10-21 20:49, pirms 2 gadiem
Intars Busulis rakstīja: Tā barselona ir tik nožēlojamā organizācija kā dod ilgtermiņa līgumus visādiem miskastes spēlētājiem, kopš mesi aiziesamas vispar tas musaru jlubs nogrimis, visticamāk pēc 5 gadiem spēles zemākā spānija divīzija, padibenes

Intar, saprotu, ka tagad grūti ar koncertu sniegšanu dēļ lokdauna, bet nu kaut ko izdomā, var uzreiz saprast, ka sporta lietās Tev nevajag līst
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".