Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Barcelona" apstiprina, ka veic pārrunas par Levandovska iegūšanu sastāvā

"Barcelona" apstiprina, ka veic pārrunas par Levandovska iegūšanu sastāvā
Roberts Levandovskis. Foto: Zumapress/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" galvenais treneris Čavi Ernandess pirms sezonas pēdējās spēles Spānijas čempionāta medijiem apstiprināja, ka tiek veiktas pārrunas par Roberta Levandovska pievienošanos komandai, taču norādīja, ka tas nesolās būt viegls process.

Preses konferencē Čavi tika uzdots tiešs jautājums, vai ir uzņemtas sarunas ar slaveno poļu uzbrucēju Robertu Levandovski, kurš jau paziņojis par Minhenes "Bayern" atstāšanu šajā vasarā, un Čavi apstiprināja, ka iespēja par Levandovska nonākšanu Barselonā pastāv.

"Tāda lieta varētu notikt, jā," sacīja "Barcelona" galvenais treneris. "Viņš arī pats publiski piesaucis savu interesi par mūsu komandu. Tagad notiek pārrunas, taču viss nav tik vienkārši, viņam vēl ir viena gada līgums ar Minhenes "Bayern"."

Čavi apstiprināja, ka "Barca" šovasar nemaz nepretendēja uz Kiliana Mbapē un Ērlinga Holanna transfēriem, jo šobrīd to nevar atļauties: "Ekonomiskā situācija ir tāda, kāda tā ir. Mēs nevaram piedalīties vairāksolīšanā par Mbapē un Holannu, taču tāds nu ir mūsu saņemtā bagāža, nevaram skatīties tikai atpakaļ pagātnē, pašiem jāiet uz priekšu."

Levandovskis šķietami atvadījās no "Bayern" līdzjutējiem līdz ar Bundeslīgas sezonas beigām, un tiek vēstīts, ka viņš noraidījis līguma pagarinājumu. "Bayern" vadība gan no spēlētāja vēl nav atvadījusies un publiski norāda, ka viņam ir viena gada līgums ar komandu un ka sagaida tā izpildīšanu, tiesa, pēc gada Levandovskis tad varēs atstāt Minheni kā brīvais aģents.

Par Levandovski nopietni interesējas arī "Chelsea", taču arī Londonas klubam ir savas problēmas – kamēr nav veikta īpašnieku maiņa un klubu nav oficiāli atstājis krievu oligarhs Romāns Abramovičs, tikmēr klubam uzliktas sankcijas, kas iekļauj arī tērēšanos transfēros.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/barcel...


, 2022-05-21 23:32, pirms 2 gadiem
..Kāns tak saka, ka līdz līguma beigām nekur viņu nelaidīs un darīs visu iespējamo, lai viņš pagarina.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".