Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Janka1996

Davids Alaba pametīs Minhenes "Bayern", lai dotos uz Madrides "Real"

Jau kādu laiku lieli Eiropas klubi izrādīja interesi par Alabu ("Liverpool", "PSG"), kā arī šī brīža komanda piedāvāja pagarināt esošo līgumu, bet paša austrieša sapnis bija spēlēt Madrides "Real" un nu tas visdrīzāk notiks.

Vairākumu dienu garumā ir notikušas sarunas ar Alabas aģentu par to, ka viņš varētu pievienoties karaliskajam Spānijas klubam. Bet nu ir apstiprināts, ka nākamo nedēļu laikā līgums par 4 gadiem tiks parakstīts pēc medicīniskajām pārbaudēm. Tiek runāts, ka Alaba pievienosies nākamajā vasarā kā brīvais aģents, sezonu pabeidzot "Bayern" vienībā. Tāpat ziņo, ka spēlētāja alga būs 11 miljoni eiro (ar pielikumiem) sezonā pēc nodokļu nomaksas.

Izmantotie avoti:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...


"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".