Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"LaLiga" boss kritizē "Manchester City" vēlmi pārvilināt Mesi: "Viņi neievēro noteikumus"

"LaLiga" boss kritizē "Manchester City" vēlmi pārvilināt Mesi: "Viņi neievēro noteikumus"
Lionels Mesi. Foto: PA/Scanpix

Spānijas futbola čempionātā jeb “LaLiga” vadītājs Havjers Tebass kritizējis Anglijas Premjerlīgas kluba “Manchester City” ieceri pārvilināt Barselonas kapteini Lionelu Mesi. Tebass sacījis, ka tas iespējams tikai tāpēc, ka “City” neievēro finansiālā fair play noteikumus.

Vasarā nepiepildījās Lionela Mesi vēlme pamest “Barcelona”. Argentīnieša pašreizējais līgums ar komandu beigsies jūnijā. No janvāra viņš drīkst vienoties par pāreju uz citu komandu par brīvu. Ja vienošanās tiks panākta, tad Mesi uz savu jauno komandu varēs doties pēc šīs sezonas beigām.

“Vienīgais Premjerlīgas klubs, kas runā par Mesi piesaistīšanu, ir “Manchester City”. Ņemot vērā, ka viņi neievēro noteikumus, uztraucos par to, ka viņi spēj pārvilināt spēlētāju, neņemot vērā finansiālo fair play. Es neesmu vienīgais, kurš par to sūdzas. Arī Jirgens Klops un Žuzē Morinju par to ir runājuši,” pauda Havjers Tebass. Viņam preses konferencē tika uzdots jautājums, vai viņš neuztraucas par Mesi iespējamo došanos uz Angliju.

Iepriekš “City” tika piespriests divu gadu aizliegums piedalīties Eirokausos, taču Sporta arbitrāžas tiesa apmierināja Mančestras kluba iesniegto apelāciju. “Esmu tik daudz reižu kritizējis “City” darbības. Runāt vēl vienu reizi - nav nekādas starpības. Viņus neietekmē Covid-19 vai kas cits, jo viņiem ir citi finansējuma avoti, un pret ko tādu cīnīties nav iespējams,” teica Tebass.

Viņš arī vērsa uzmanību uz faktu, ka “Barcelona”, Madrides “Real” un citas komandas šovasar bijušas spiestas šķirties no saviem spēlētājiem, bet palikušajiem samazinātas algas, kamēr Anglijas klubi turpinājuši tērēties transfēru tirgū.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/manches...


, 2020-11-17 20:01, pirms 3 gadiem
Spānijā jau barsa un Reals tik var ko nopirkt, pārējie tik salasa kapeikas! Pat čempionšipa komandas var atļauties vairāk kā spānijas la ļiga bomāri.
, 2020-11-17 20:07, pirms 3 gadiem
Sensacionālas baumas!!! Messi beigšot futbolista karjeru un pievienošoties Kazakeviča štābam!
, 2020-11-17 21:04, pirms 3 gadiem
Domāju, ka Mesi pats aizies tur, kur gribēs.. un nekas nespēs viņu apturēt.. Jautājums tikai par to, ko viņš šobrīd pats grib - pabeigt karjeru klubā, kas viņam devis visu, vai aiziet uz to pašu MC un iespējams dabūt vēl kādu titulu, kas nedos nekādu gandarījumu pašam. Kā runā - heroes come and go, but LEGENDS are forever!
, 2020-11-17 21:15, pirms 3 gadiem
Diezgan reāls scenārijs ir, ka pametīs Eiropu un vēl uzspēlēs izlasē. No futbola vairs negūst tādu prieku, nauda ir sapelnīta. Vēl tikai ir jāatdod "parāds" dzimtajai Rosario
, 2020-11-17 22:48, pirms 3 gadiem
lol, mīksto un čīkstuļu līgai tikpat mīksts un čikstulīgs vadītājs!!
, 2020-11-17 23:38, pirms 3 gadiem
..nu Barsa jau pati vainīga pie tā, ka krīze. kā var pirkt visādus 100+ milj. džekus un pēc tam raudāt, ka viņiem neder, ka jāpārdod kaut kur.
, 2020-11-18 03:31, pirms 3 gadiem
Kas pasūta mūziku,tas maksā!
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.