Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Ronaldu: "Es nekad nepārietu uz "City""

Ronaldu: "Es nekad nepārietu uz "City""
Krištiano Ronaldu
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu paziņojis, ka nekad nepārietu uz "Manchester City" pat tādā gadījumā, ja saņemtu piedāvājumu no Mančestras komandas vadības.

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester City", līdzīgi kā Madrides "Real", ir viens no aktīvākajiem klubiem šīs vasaras transfēru periodā, izsakot piedāvājumus vairākiem labi zināmiem futbolistiem un to klubiem. Komanda jau ir iegādājusies divus uzbrucējus - Karlosu Tevezu un Roki Santakrusu, kā arī pussargu Garetu Bariju. Tās plānos tāpat ir iegādāties Londonas "Chelsea" aizsargu Džonu Teriju un otra Londonas kluba "Arsenal" uzbrucēju Emanuelu Adebajoru.

Galvenokārt šo iemeslu dēļ varētu uzskatīt, ka "Manchester City" vienīgajai no visiem pārējiem klubiem būtu pa kabatai iegādāties Ronaldu, kuru Madrides "Real" nopirka par 80 miljoniem sterliņu mārciņu. Tomēr, jautāts, vai viņš būtu piekritis iespējamajam "City" piedāvājumam, futbolists bija kategorisks: "Nekad! Es nekad nepārietu uz "Manchester City"."

Ronaldu piebilda, ka tagad viņš visu uzmanību velta savai jaunajai komandai un nedomā ne par ko citu. "Man ir jākoncentrējas spēlēm savā komandā, sekmīgi jāgatavojas jaunajai sezonai, lai varētu veiksmīgi spēlēt Spānijas līgā pret tādām komandām kā "Barcelona" un "Valencia". Ne kas cits mani neuztrauc, arī "City" ne. Jā, šī komanda cenšas izveidot labu sastāvu, tā iegādājās dažus labus spēlētājus, taču tā nav mana problēma vairs. Par to drīzāk būtu jāuztraucas Premjerlīgas lielajam četriniekam."

Futbolists arī uzskata, ka "Real" veiktie grandiozie pirkumi noteikti vainagosies panākumiem, komandai izcīnot vairākas svarīgas trofejas. "Madride iegādājās daudzus labus, dārgus spēlētājus. Mums ir jādara lietas, kas sekmētu mūsu uzvaru vietējā līgā un parādītu līdzjutējiem, kālab mēs visi esam tieši šeit," sacīja Ronaldu.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2009-07-16 18:47, pirms 15 gadiem
Cik šim "City" piedāvāja?
, 2009-07-16 18:49, pirms 15 gadiem
liekas, ka 100miljonus
, 2009-07-16 18:50, pirms 15 gadiem
Man pārējie Real pirkumi patīk! Ar tiem viss ok,bet šis izlutinātais,man vnk riebjas ! Tā nav skaudība... neparprotiet mani!
, 2009-07-16 18:58, pirms 15 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Man pārējie Real pirkumi patīk! Ar tiem viss ok,bet šis izlutinātais,man vnk riebjas ! Tā nav skaudība... neparprotiet mani!
Izlutināts un atsakas no 100mil? Domā ko runā.
, 2009-07-16 18:59, pirms 15 gadiem
tas tik buutu, ja city tagad parpirktu vinu par 100milj jau sajaa sezona
, 2009-07-16 19:09, pirms 15 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Man pārējie Real pirkumi patīk! Ar tiem viss ok,bet šis izlutinātais,man vnk riebjas ! Tā nav skaudība... neparprotiet mani!
Man ar viņš besī
, 2009-07-16 19:10, pirms 15 gadiem
skverzaks1 rakstīja: Man pārējie Real pirkumi patīk! Ar tiem viss ok,bet šis izlutinātais,man vnk riebjas ! Tā nav skaudība... neparprotiet mani!
šaubos vai viņu var saukt par izlutinātu, jo vins tomer katru dienu iet uz treninu... ta, ka ja man un jums butu nauda un smuks izskats tad MES daritu ta pat un protams ja vel butu labakais speletajs pasaule.
, 2009-07-16 19:16, pirms 15 gadiem
[quote broks7]
šaubos vai viņu var saukt par izlutinātu, jo vins tomer katru dienu iet uz treninu... ta, ka ja man un jums butu nauda un smuks izskats tad MES daritu ta pat un protams ja vel butu labakais speletajs pasaule.

Par labako speletaju nepeikritisu.Cik reizes var teikt futbola nav labaka speletaja.Ta ir komandas sporta spele.Kada starpiba kurs tu speletajs esi 235 labakais pasaule vai 30 speletajs?Nav lielas starpibas.Pirmakrt gandriz katra pozicija ir specifiska,katra vajag citadas prasmes.Un svarigi ir sabalansets sastavs.o tas dod,ja sastava ir it ka labaie speletaji,bet titulu nav
Taka katram savs labakais speletajs.
Un vel tizlak ir salidzinat agrakos speletajus ar musdienu.Gan jaua tkal nakamgad DAR pasaules cempja laika atkal saksies salidzinajumi kurs labaks.
Slēpts komentārs: SUPORT_CHELSEA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: smurgulis
, 2009-07-16 19:54, pirms 15 gadiem
Nē nu, diez ko jūs izvēlētos? Anglijas "fantastiskos" laikapstākļus vai arī mūžam silto Spāniju?
, 2009-07-16 20:12, pirms 15 gadiem
Nu nez...liekas ka shis taads paarvertee sevi..... gribeeshu redzeet kaa vinjs paradiiss sevi starp citaam real zvaigzneem...kuras manu praat ir daudz saturigaakas ka shii.... nu jaa nenoliedzami zvaigzne vinjs ir.... bet man shkiet lieki uzspuusta zvaigzne...
, 2009-07-16 20:17, pirms 15 gadiem
Maigums rakstīja: Nu nez...liekas ka shis taads paarvertee sevi..... gribeeshu redzeet kaa vinjs paradiiss sevi starp citaam real zvaigzneem...kuras manu praat ir daudz saturigaakas ka shii.... nu jaa nenoliedzami zvaigzne vinjs ir.... bet man shkiet lieki uzspuusta zvaigzne...
saproti puiss tu kā basketbola piekritējs vienkārši neskaties futbolu un lasi komentārus,jaa varbūt dažreiz tu paskaties pa trešdienas vakariem Čempionu līgu un tas ir viss,viņs nav uzpūsts,viņs ir augstākās klases futbolists un liels profesionālis,bet ja tev kā muļķim patīk piekrist neobjektīvajam vairākumam tad uz priekšu
, 2009-07-16 20:33, pirms 15 gadiem
Bet Tu pārgāji uz "Real"!
, 2009-07-16 21:39, pirms 15 gadiem
izlutinatais Ronaldo vinsh ir dzimis Madeiras salaa, kurai visaadaa zinaa ir veel lielaakaa p*kalaa nekaa LV un citaam kriizes apstraadaatajaam valstiim...izlutinaats ibio...vinsh visu ir sasniedzis pats, ar smagiem treniniem katru dienu, visu briivo laiku jauniibaa veltot futbolam, lai buutu tur kur tagad ir.vinam ir visas tiesiibas buut lepnam par to, ko ir sasniedzis...ko tad Juus teiktu, vai runaatu, ja buutu uzskatiiti par labakajiem pasaulee?skauzh daudziem, un nevajag apgalvot preteejo...
, 2009-07-16 22:46, pirms 15 gadiem
Jurchiks413 rakstīja: izlutinatais Ronaldo vinsh ir dzimis Madeiras salaa, kurai visaadaa zinaa ir veel lielaakaa p*kalaa nekaa LV un citaam kriizes apstraadaatajaam valstiim...izlutinaats ibio...vinsh visu ir sasniedzis pats, ar smagiem treniniem katru dienu, visu briivo laiku jauniibaa veltot futbolam, lai buutu tur kur tagad ir.vinam ir visas tiesiibas buut lepnam par to, ko ir sasniedzis...ko tad Juus teiktu, vai runaatu, ja buutu uzskatiiti par labakajiem pasaulee?skauzh daudziem, un nevajag apgalvot preteejo...
Zelta vārdi, ļoti precīzi pateikts, beidzot izlasu kāda izglītota cilvēka viedokli, nevis tukšas runas.
, 2009-07-16 23:57, pirms 15 gadiem
Es tā arī nesapratu iemeslu, kāpēc Ronaldu ir tik kategorisks par iespējamo spēlēšanu "City". Kas viņam tieši ir nepieņemams- komandas biedri, treneris, sāncensība ar "United", nosaukums, kas tieši?
, 2009-07-17 07:46, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Es tā arī nesapratu iemeslu, kāpēc Ronaldu ir tik kategorisks par iespējamo spēlēšanu "City". Kas viņam tieši ir nepieņemams- komandas biedri, treneris, sāncensība ar "United", nosaukums, kas tieši?
vnk bij sapnis spēlēt Madridē!
, 2009-07-17 09:57, pirms 15 gadiem
smurgulis rakstīja: nah city shito meerkaki, tik suudus bakstiit maak...
pa tiem suudiem.. tu tak kjuudies,jo vinj6 tevi neaiztiek
, 2009-07-17 10:03, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Izlutināts un atsakas no 100mil? Domā ko runā.
Vispār jau tie 100mlj būtu pārejas maksa komandai ne viņam. Domā ko runā.
, 2009-07-21 09:51, pirms 15 gadiem
Par raudošo zvaigzni 100milj. par pāreju? Smieklīgi... un 80milj. arī par daudz.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".