Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Čuamenī tuvojas Madridei – "Real Madrid" un "Monaco" vienojas par vismaz 80 miljoniem

Čuamenī tuvojas Madridei – "Real Madrid" un "Monaco" vienojas par vismaz 80 miljoniem
Oreljēns Čuamenī. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Francijas futbola izlases centra pussargs Oreljēns Čuamenī visdrīzāk kļūs par UEFA Čempionu līgas uzvarētājas "Real Madrid" spēlētāju – Spānijas superklubs panācis principiālu vienošanos ar "Monaco" par darījumu, bet pussargs vakar jau esot veicis medicīniskās pārbaudes.

Kaut arī līgums vēl nav parakstīts, Francijas un Spānijas mediji ir pārliecināti, ka galvenās detaļas jau ir saskaņotas un ka darījums ir neizbēgams. Visbiežāk kā potenciālā transfēra summa cirkulējuši 80+20 miljoni eiro, bet franču medijs RMC summu atklājis detalizētāk – 80 miljoni būšot darījuma pamatsumma, 10 no 20 piemaksas miljoniem būšot diezgan viegli sasniedzami, bet vēl 16 miljonus madridiešiem nāksies samaksāt nodokļos Spānijas valstij, jo Monako ir nodokļu paradīze. Tādējādi kopsummā transfēra vērtība varētu sasniegt pat 116 miljonus eiro.

Par Čuamenī lielu interesi izrādīja arī PSG un "Liverpool", tomēr pussarga prioritāte bija "Real Madrid". 22 gadus vecais Čuamenī ir "Bordeaux" audzēknis un Eirokausos pirms četriem gadiem debitēja Ventspilī – viņš Eiropas līgas kvalifikācijā pret kurzemniekiem sāka abas spēles (1:0, 2:1). Uz "Monaco", kas samaksāja 21,4 miljonus eiro, pārcēlās 2020. gada janvārī. Iepriekšējās divās sezonās Čuamenī Francijas čempionātā aizvadīja 71 no 78 spēlēm un guva piecus vārtus. Francijas izlasē viņam 10 spēlēs ir viens precīzs sitiens.

"Real Madrid" pirms gada iegādājās citu Francijas izlases talantu vidējā līnijā Eduardo Kamavingu, kurš par 31 miljonu eiro tika nopirkts no "Rennes". Šovasar madridiešiem neizdevās tikt pie Francijas izlases līdera Kiljana Mbapē, kurš piekrita palikt Parīzē. Lūkam Modričam (septembrī apritēs 37), Toni Krosam (32) un Kazemiru (30) jau iesoļojot ceturtajā gadu desmitā, madridieši šķietami atraduši viņiem potenciālo maiņu – Fede Valverde (jūlijā apritēs 24), Čuamenī (22) un Kamavinga (novembrī apritēs 20).

Izmantotie resursi:
https://rmcsport.bfmtv.com/football...


, 2022-06-08 13:02, pirms 2 gadiem
80 miljoni par nevienam nezinamu speletaju? Daudz par daudz. Tad jau City Halandu dabuja letak un tas ir top levels
, 2022-06-08 14:17, pirms 2 gadiem
parveselīgudzīvesveidu rakstīja: 80 miljoni par nevienam nezinamu speletaju? Daudz par daudz. Tad jau City Halandu dabuja letak un tas ir top levels
Ja tu nezini kas viņš ir tas nenozīmē ka visi nezin
Viņš jau pirms divi gadi bija Zidāna blociņā kopā ar Kamavingu saistībā ar nākotni Madridē.

Jēga salīdzināt ar Halandu kuram bija 75 mil release clause?
, 2022-06-08 15:15, pirms 2 gadiem
Robis Ūdris rakstīja: tas, ka tu zini tikai zjuzinu un ritvaru ruginu, nenozīmē, ka citi ir tikpat tupi
Ja Tu zini Zjuzinu un Ruginu tad uz pasaules fona Tu esi liela sporta portāla vadošais apskatnieks 😂
, 2022-06-08 16:56, pirms 2 gadiem
Lielisks pirkums Madridei un kopa ar Camavingu veidos monstrigu pussargu liniju nakotne. Apsveicu Real.

Tie, kas vinu nezin drosi vien aprobezojas ar paris cempionu ligas spelu noskatisanos gada un tas ari viss - attiecigi seko futbolam loti virspuseji. Tchouameni ir lielisks speletajs, kurs jau 2 gadus liek par sevi runat un paverojot Monaco speles uzreiz redzams, ka ir top talants ar potencialu but par top top speletaju. Vins man nedaudz atgadina Pogbu pozitiva nozime.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.