Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kūmans: "Piekrītu Mesi, ka viņš tiek vainots pārāk bieži"

Kūmans: "Piekrītu Mesi, ka viņš tiek vainots pārāk bieži"
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola grands “Barcelona” nedēļas nogalē cieta kārtējo zaudējumu, un galvenais treneris Ronalds Kūmans sacīja, ka viņam bijusi skarbāka saruna ar spēlētājiem.

Sestdien “Barcelona” Spānijas čempionāta ietvaros piekāpās “Cadiz”, un Katalonijas komanda kopvērtējumā ieņem tikai devīto vietu. Čempionu līgā klājas labāk - jau garantēta vieta izslēgšanas spēlēs. Nākamais mačs gaidāms pret Turīnas “Juventus”, un neizšķirts garantēs pirmo vietu.

“Mūsu mērķis ir uzvarēt, jo gribam būt savas apakšgrupas uzvarētāji,” pirms dueļa teica Kūmans. “Nespēlēju teātri un netēloju. Ja mēs zaudējam, tad esmu dusmīgs. Vakardienas sapulcē spēlētājiem tieši to pateicu. Atrasties “Barcelona” komandā - tas nozīmē, ka nedrīkst ielaist tādus vārtus, kādus esam zaudējuši jau vairākas reizes.”

Kūmans runāja par epizodi, kurā “Barcelona” aizkombinējās pie saviem vārtiem, un pie bumbas tikušajiem pretiniekiem atlika iesist tukšā cietoksnī. Tāpat slikta ziņa ir Usmana Dembelē kārtējais savainojums.

“Viņš otrajā puslaikā sajuta diskomfortu, bet nedomāja, ka tā būs liela problēma. Šis ir solis atpakaļ, jo viņš fiziskajā ziņā bija pielicis. Zinām viņa pagātni ar savainojumiem. Tas ir vēl viens iemesls sūdzēties par spēļu kalendāru - es to patiešām nesaprotu,” teica Kūmans.

Galvenais treneris arī pauda, ka viņa komunikācija ar Lionelu Mesi ir laba - kā jebkuram trenerim un kapteinim. Kūmans arī aizstāvēja Mesi: “Nedomāju, ka viņš ir pielaidis kādu kļūdu, un jā, es piekrītu viņam, ka viņu vaino pie daudzām lietām.”

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...


, 2020-12-08 00:26, pirms 3 gadiem
Galvenais uz ko ceru,ka Messi janvaarii(peec prezidenta veeleeshanaam) laiciigi pateiks paliek vai dodas prom,laukumaa vinjsh vajadziigs ar sakaartotu galvu nevis lidinaamies maakonjos.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".