Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kūmans paliek Barselonā, Tuhels pēc triumfa oficiāli atalgots ar jaunu līgumu

Kūmans paliek Barselonā, Tuhels pēc triumfa oficiāli atalgots ar jaunu līgumu
Ronalds Kūmans. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" jaunais prezidents Žuans Laporta oficiāli apstiprinājis baumas, ka komandas galvenais treneris Ronalds Kūmans netiks atlaists no amata.

Prezidenta vēlēšanu dēļ bieži pavīdēja runas, ka Kūmans ilgāk par vasaru amatā nenoturēsies un ka ar viņu tiks izbeigts augustā parakstītais divu gadu līgums, tomēr sezonas otrā puse situāciju ir mainījusi. Spānijas čempionātā "Barcelona" samierinājās ar trešo vietu, taču pavasarī būtiski uzlaboja sniegumu un izcīnīja Karaļa kausu, kā arī Kūmana klātbūtne palīdzēs piesaistīt Nīderlandes izlases vadošos spēlētājus un brīvos aģentus Memfisu Depaju un Džordžinjo Veinaldumu. Kūmans savulaik "Barcelona" pārstāvēja arī kā spēlētājs, no 1989. līdz 1995. gadam sešu sezonu laikā izcīnot četrus Spānijas titulus.

Tikmēr Londonas "Chelsea", kā jau tika gaidīts, paziņojusi par līguma pagarināšanu ar vācu speciālistu Tomasu Tuhelu. Viņš sezonas vidū parakstīja pusotra gada līgumu, bet tagad tas ir pagarināts vēl par diviem gadiem. Tuhela vadībā "Chelsea" triumfēja Čempionu līgā, iekļuva Anglijas Premjerlīgas četriniekā un sasniedza FA kausa finālu. 30 spēļu laikā pēc treneru maiņas "Chelsea" izcīnīja 19 uzvaras, piedzīvoja piecus zaudējumus un ielaida tikai 16 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://www.chelseafc.com/en/news/2...


, 2021-06-05 01:20, pirms 3 gadiem
Vienīgais iemesls Kumana palikšanai-13milj,kas viņam būtu jāmaksā atlaišanas gadījumā.
, 2021-06-06 14:41, pirms 3 gadiem
ai kaa PSG tagad var raudat, Tuhels maceja savaldit speletaju ego. Ne vina vaina ka Bayern panema finalu toreiz. bet bez vina, vispar auzas tagad
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".