Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Kūmans: ''Uzzinot par aizturēšanām, biju satriekts''

Kūmans: ''Uzzinot par aizturēšanām, biju satriekts''
Ronalds Kūmans un Lionels Mesi Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' komandas ''Barcelona'' galvenais treneris Ronalds Kūmans komentējis pēdējo dienu notikumus klubā, kad pirmdien Katalonijas policija veica kratīšanu un aizturēja četras personas, tostarp bijušo prezidentu Žuzepu Bartumeu.

Pirmdien Katalonijas policija veica kratīšanu ''Barcelona'' futbola klubā, kā rezultātā arestēja kluba bijušo prezidentu Žuzepu Bartumeu, kluba vadītāju Oskaru Grau, juridiskā departamenta vadītāju Romānu Gomesu un Bartumeu labo roku Haimi Masereru. Pēc vienas dienas pavadīšanas ieslodzījumā otrdien Bartumeu tika atbrīvots.

Komandas galvenais treneris Ronalds Kūmans presei sacīja, ka ir satriekts par saņemtajiem jaunumiem: ''Šie notikumi nav labi kluba tēlam. Kad izdzirdēju jaunumus, biju satriekts, jo Bartumeu un Grau pazīstu ļoti labi. Jūtu līdz viņiem. Man bija laba pieredze ar abiem īsajā sastrādāšanās laikā, bet par Bartumeu neko sliktu pateikt nevaru. Jāgaida, kas notiks ar izmeklēšanu. Mums jākoncentrējas uz savu darbu un sezona jāpagriež uz otru pusi.''

Šī sezona ''Barcelona'' nav izdevusies. ''La Liga'' ar 53 punktiem komanda atrodas otrajā vietā, par pieciem atpaliekot no Madrides ''Atletico''. Savukārt UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē vienība ar 1:4 kapitulēja Parīzes ''Saint-Germain''. Atbildes spēle 10. martā Parīzē.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2021-03-03 23:54, pirms 3 gadiem
Šī sezona ''Barcelona'' nav izdevusies. ''La Liga'' ar 53 punktiem komanda atrodas otrajā vietā, par pieciem atpaliekot no Madrides ''Atletico''

oho, 2 vieta la liga ir sudiga sezona un cempionliga vel sakuma ir janospele, lai to norakstitu
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".