Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ančeloti atgriežas "Real Madrid" un pie komandas stūres aizvietos Zidānu

Ančeloti atgriežas "Real Madrid" un pie komandas stūres aizvietos Zidānu
Karlo Ančeloti un Zinedins Zidāns. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas superklubs "Real Madrid" pavēstījis, ka par galvenās futbola komandas galveno treneri kļuvis itālietis Karlo Ančeloti, kurš vienību savulaik jau vadīja divas sezonas.

Lai arī starp iespējamajiem kandidātiem iepriekš tika minēti arī Ančeloti tautieši Antonio Konte un Masimiljāno Allegri, kurš jau ir atgriezies Turīnas "Juventus", un kluba leģenda Rauls Gonsaless, par Zinedina Zidāna aizvietotāju kļuvis Ančeloti, kuram drīzumā apritēs 62 gadi. Ar viņu panākta vienošanās uz trim gadiem, turklāt Ančeloti saņems mazāku algu nekā "Everton", ar ko viņam bija spēkā līgums vēl uz pieciem gadiem, - tikai sešus miljonus eiro gadā pēc nodokļu nomaksas.

Ančeloti iepriekšējais posms pie "Real Madrid" stūres bija no 2013. līdz 2015. gadam, amatā aizstājot portugāli Žuzē Morinju. Ančeloti vadībā "Real Madrid" jau pirmajā sezonā ieguva Čempionu līgas kausu, Karaļa kausu, UEFA Superkausu un FIFA Pasaules klubu kausu, bet otrajā sezonā Čempionu līgā madridieši sasniedza pusfinālu. Spānijas čempionātā "Real Madrid" viņa vadībā finišēja trešajā un otrajā vietā, izcīnot 87 un 92 punktus.

Pēc Ančeloti galvaspilsētas klubu vadīja Rafaels Benitess, bet itālietis devās uz Minhenes "Bayern", pēcāk sekojot arī "Napoli" un "Everton" izaicinājumiem. Liverpūles klubu Ančeloti trenēja kopš 2019. gada decembra, Anglijas Premjerlīgā gan samierinoties ar tikai 12. un 10. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/noticias...


, 2021-06-01 23:52, pirms 3 gadiem
Labākais laikam šajā visā ir tas,ka ar viņu kopā atgriežas ar fiziskais tirāns Pintus.Ja Azāru nepārdos kādam mistiski,tad tas čalis viņam pāris nedēļās uzdzīs karjeras labāko formu
, 2021-06-02 00:00, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Labākais laikam šajā visā ir tas,ka ar viņu kopā atgriežas ar fiziskais tirāns Pintus.Ja Azāru nepārdos kādam mistiski,tad tas čalis viņam pāris nedēļās uzdzīs karjeras labāko formu
Nav jau tā, ka Zidāna fizruks bija ģēnijs. Azāram atvaļinājumā nevajadzētu burgerus rīt, bet trenēties. Ja to pajoli, pa 40-50 miljoniem vasarā pārdos, tas būs daudz. Tagad vajadzētu sagrabināt naudu Mbappē un tituls būs atpakaļ.
, 2021-06-02 00:10, pirms 3 gadiem
Jā, šis nu būs treneris, kas atgriezīs Real varenību. Pašiem smiekli nenāk?
, 2021-06-02 06:31, pirms 3 gadiem
Nezinu daudz par Ančeloti,bet zinu vienu,ka Real problēma noteikti ir Peress.Pārāk liela vara viņam tur.
Realam jādomā ko darīt ar Beilu,Azāru un noteikti ko darīt ar Vinisiusu.Tik daudz momentu noraktu sezonas laikā,ka ārprāts.
Konte nebija brīvs uz Real vietu?Vai vnk nemaz netika izskatīts kā variants?
, 2021-06-02 06:52, pirms 3 gadiem
Ups,rakstā palaidu garam,ka Konte bija starp kandidātiem.
, 2021-06-02 12:07, pirms 3 gadiem
Cerbers24 rakstīja: Nezinu daudz par Ančeloti,bet zinu vienu,ka Real problēma noteikti ir Peress.Pārāk liela vara viņam tur.
Realam jādomā ko darīt ar Beilu,Azāru un noteikti ko darīt ar Vinisiusu.Tik daudz momentu noraktu sezonas laikā,ka ārprāts.
Konte nebija brīvs uz Real vietu?Vai vnk nemaz netika izskatīts kā variants?
Realam nav daudz naudas. Konte būtu izmaksājis divreiz-trīsreiz dārgāk, un Konte arī ir tāds, kas var izbļaustīties ar kluba vadību, un Peresam tas nepatīk.
Būtībā ir nolīgts relatīvi lēts treneris, kas pazīst komandu, netaisīs lielu brēku un varbūt sakārtos sastāvu (ir lieki spēlētāji un pozīcijas, kuras jānostiprina).
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".