Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Video: "Futbolbumbas" runā: garšīgā spēle RFS - "Valmiera" un vai veidosies "Top5"?

"Futbolbumbas" apsprieda Virslīgas 6. un 7. kārtu, komandu spēku samērus, veiksmes un neveiksmes, kā arī ielūkojās tuvākajā laikā gaidāmajos mačos.

, 2022-07-05 21:53, pirms 2 gadiem
Šobrīd Viļņas Žalgirim neklājās viegli pret FC Ballkani.Pēc 1 puslaika 1:1.Leišiem nācās atspēlēties,jo spēles sākumā kosovieši izvirzījās vadībā.Pēc stūra sitiena žalgiriešu šveicietis O.Buff ar galvu izlīdzināja rezultātu.Žalgira pamatsastāvā tikai divi lietuvieši,vārtsargs Gertmonas un aizsargs Mikoliunas.Cerams,ka otro puslaiku leišu komanda nospēlēs labāk.

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.