Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Elmārs Pēterāns

Video: RFS kā peļņas avots vai spēļmantiņa? Milovs par budžetu un "loterijas biļeti"

Sportacentrs.com piedāvā sarunu ar RFS prezidentu Artjomu Milovu. Intervijas gaitā izdevās izdibināt virkni interesantu lietu, piemēram:
- kāds ir RFS budžets?
- kādas prēmijas saņēma futbolisti par iekļūšanu Konferences līgas grupu turnīrā?
- kādas ir Milova attiecības ar niknāko sāncensi "Riga"?
- vai kluba prezidents "lien" trenera "dārziņā" ar padomiem futbola jautājumos?
- kurus RFS spēlētājus un par kādām summām varētu pārdot?
- kāds bija RFS sliktākais pirkums?


, 2022-09-14 10:35, pirms 2 gadiem
Liels paldies par interviju, tiesam interesants viesis.
, 2022-09-14 11:39, pirms 2 gadiem
Pirmo reizi redzu tik atklātu interviju ar kluba prezidentu par visiem jautājumiem,saistītu ar klubu.Visu cieņu! Noskatījos un noklausījos no sākuma līdz beigām. Šis noteikti plusiņš RFS kluba imidžam,jo jālabo sastrādātie "grēki".Tiesa,agrāk arī žurnālisti nestrādāja Latvijas futbola labā tā,kā to dara Edmunds un vēl daži.Pilnīgi piekrītu Milova viedoklim,ka Harts ir tas klubs,pret ko vajadzētu Rīgā cīnīties par uzvaru.Florencē pacēlām latiņu augstāk,tagad tā jānotur.To darīja un dara tādi klubi kā BATE,Šerif,Qarabag,tagad arī Žalgiris un ceru arī RFS.
, 2022-09-14 12:06, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Pirmo reizi redzu tik atklātu interviju ar kluba prezidentu par visiem jautājumiem,saistītu ar klubu.Visu cieņu! Noskatījos un noklausījos no sākuma līdz beigām. Šis noteikti plusiņš RFS kluba imidžam,jo jālabo sastrādātie "grēki".Tiesa,agrāk arī žurnālisti nestrādāja Latvijas futbola labā tā,kā to dara Edmunds un vēl daži.Pilnīgi piekrītu Milova viedoklim,ka Harts ir tas klubs,pret ko vajadzētu Rīgā cīnīties par uzvaru.Florencē pacēlām latiņu augstāk,tagad tā jānotur.To darīja un dara tādi klubi kā BATE,Šerif,Qarabag,tagad arī Žalgiris un ceru arī RFS.
gūt , voldemār , gūt
, 2022-09-14 13:57, pirms 2 gadiem
...futbolu skatos salīdzinoši maz un, kur nu vēl Latvijas, kur uz spēli ierodas ap 100 draugiem un radiniekiem... bet šis ir viens no nedaudzajiem veiksmes stāstiem... savulaik biju dusmīgs gan uz RFS, gan Verpakovski par pārvilināšanu(os), bet rezultāts īsā laika posmā ir brīnišķīgs + iespējas jaunajā sporta bāzē! Tā turpināt!
, 2022-09-14 14:47, pirms 2 gadiem
Ja ar naudām tik cieši nez viņiem obligāti (prestiža jautājums, laika trūkums) jālido ar tiem čārteriem, no trim ļimoniem 600/700k ir ļoti liela daļa
, 2022-09-14 14:51, pirms 2 gadiem
Tagad intervijas ari ar Riga fc un parejo klubu parstavjiem
, 2022-09-14 16:35, pirms 2 gadiem
Baigi sakarīgs džeks
, 2022-09-14 17:06, pirms 2 gadiem
Paldies sportacentram par interviju. Neatceros kad būtu klausījies tik garu interviju, visu cieņu arī par latviešu valodu, droši var sniegt intervijas latviešu valodā arī turpmāk (varēja redzēt ka sākumā bija saraustīti, bet pēc tam jau atvērās). Un paldies pr jautājumiem, ļoti saturīgi. Ielogojos reizi gadā lai komentētu, tad nu šī gada limits izsmelts
, 2022-09-15 06:37, pirms 2 gadiem
RFS pēdējā laikā pārsteidz ar pozitīvām marketinga aktivitātēm ,malači ,tā turpināt un tad arī atbalstītāju pulciņš sāks pieaugt !
, 2022-09-15 07:20, pirms 2 gadiem
fall in love rakstīja: Ja ar naudām tik cieši nez viņiem obligāti (prestiža jautājums, laika trūkums) jālido ar tiem čārteriem, no trim ļimoniem 600/700k ir ļoti liela daļa
Bet kā savādāk? Neviena lidsabiedrība nespēs pārorientēt minimums 50% kapacitātes lai aizvestu futbola komandu. Nespēs nogarantēt baģāzu un vajadzīgos lidojuma laikus. Tur nav variantu. Lielajā loģistikas mašinērijā šis ir baigais kumoss. Es vairāk domāju, vai 500k vajadzēja brīvu roku atdot spēlētājiem.. It kā jā, bet arī nē, ja jau parastās prēmijas tāpat ir. Bet jebkurā gadījumā Artjoms ir viens no retajiem piemēriem, kad ja ir ko teikt runā, bet visādi citādi dara savu darbu un reāli arī kaut ko plāno un štuko. Nu es ļooooti ceru, ka RFS kļūs pietiekami stabils sponsoru piesaistē, ka nevajadzēs iztikt no viena uzņēmuma labvēlības. Mani nedaudz bažīgu darīja viens komentārs, tāds potenciāli pārprotams, par 3,4,5 gadiem un tad redzēs... Nu gribās jau LV futbolā atkal komandas ar ilgu pastāvēšanas vēsturi. Tādā ziņā zemākās līgas galīgi nevar sūdzēties par komandām ilgdzīvotājām.
, 2022-09-15 09:52, pirms 2 gadiem
sakarīga intervija, bett, ar cipariem nedaudz neiet kopā, bet tas sīkums, malači par savu bāzi un akadēmiju, lai izdodas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-10-12 07:39, pirms 2 gadiem
šādas intervijas varētu ar katru TOP 5 klubu īpašniekiem...

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.