Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Video: "Futbolbumbas" atskatās uz aizvadītās Virslīgas sezonas otro ešelonu

Latvijas labākie futbola apskatnieki Arkādijs Birjuks un Edmunds Novickis sēdās pie galda, lai izrunātu galvenās lietas par 2022. gada Virslīgas sezonas notikumiem komandās, kas Latvijas čempionāta turnīra tabulā ierindojās aiz lielā četrinieka. No "Super Novas" līdz Latvijas kausa ieguvējai "Audai" - tā var saukt teju divas stundas un 20 minūtes garo sarunu.
Video: Futbolbumbas TV

, 2023-01-14 09:06, pirms gada
Salaužot klusuma pauzi, paldies par raidījumu, bija interesanti gana, gaidam otro daļu, bet vēl jo vairāk sezonas ievada apskatu.
, 2023-01-14 15:25, pirms gada
buutu arī interesanti atskatīties uzvisu ekspertu prognozēm pirms sezonas, un tagad, kurš bija precīzākais?
, 2023-01-19 18:34, pirms gada
V.Gospodars ("Jūrmala-VV") ticis noraidīts 2009.gada 8. un 29.aprīlī.

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.