Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: "Futbolbumbu" gada apskats: Mološa aiziešana un "Liepājas" gudrais futbols beigās

"Futbolbumbas" atskatās uz 2021. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonu. Iziesim cauri katrai vienībai, kas pratusi tikt līdz sezonas finišam. Turpinām ar FK "Liepāja", kas atkal nesekmīgi sāka, tomēr pēc trenera Nebojšas Vigņeviča atnākšanas prata sakārtot spēli un izraut 3. vietu tabulā. Video iziesim cauri sezonai, aplūkosim statistiku, piedāvāsim komentārus un anonīmajā ekspertu aptaujā izvēlēsimies piecus labākos komandas futbolistus.

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.