Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2941, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: "Futbolbumbas" par Virslīgas finišu: kurš izcīnīs titulu, bet kurš kritīs ārā?

Pirms izšķirošajiem notikumiem Virslīgā atpakaļ kārtas sagaidīšana. Šoreiz Arkādijs Birjuks un Edmunds Novickis tiešraides formātā apsprieda gaidāmās 36. kārtas spēles, sazinājās ar titula tīkotāju klubu pārstāvjiem un atbildēja uz skatītāju jautājumiem.

, 2022-11-10 08:59, pirms gada
Man liekas censortube ir iznīcinājusi iespēju nepatīk video, vai poga atstāta, bet nekur neuzrādās, no Novicka joka par spiediet like or dislike, otrais nemaz nav opcija.

Lai uzvar stiprākais, ceru ka tā būs Valmiera
, 2022-11-10 09:06, pirms gada
Pluss, lielākais transfērs bija uz Virslīgu, ne no, ne? Kad runāja, ka Rīga vienu citronu nometa par to peruāņu aizsargu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-11-11 12:52, pirms gada
J.Līgats pareizi saka,ka nav jau skaidrība par dažām šī brīža virslīgas komandām,bet vārdā nenosauc.Nav jabūt ekstrasensam,lai saprastu,ka pirmām kārtām tas ir Spartaks un arī BFC Daugavpils.
, 2022-12-24 00:18, pirms gada
Raimod Krolli, tin makšķeri ASAP! Polija, horvaatija vai jebkas, poh

Klausītava | "Futbolbumbas": "Riga" FC - kā izlaist titulu pēdējā spēlē?

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Priekšpēdējais stāsts par "Riga" FC, kas 33 no 36 kārtām atradās 1. vietā, taču par čempioni nekļuva.

Klausītava | "Futbolbumbas": FK "Auda" - vēsturisks gads

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Kārta bronzas medaļniekiem FK "Auda". Šis tiešām bija viņu gads.
1

Klausītava | Futbolbumbas: "Valmiera" FC - smaga piezemēšanās

"Futbolbumbas" piedāvā 2023. gada Latvijas futbola Virslīgas sezonas apskatus. Šoreiz atsevišķs video par katru no 10 komandām, kur izrunājām sniegumu un aktuālos notikumus gada griezumā, kā arī noteicām labākos spēlētājus anonīmajā balsojumā. Šoreiz par "Valmieru", kas pazaudējot lielāko daļu no čempionu sastāva prata ielekt Eirokausu četriniekā.