Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Velsas treneris Peidžs pēc zaudējuma: ''Mums vēl ir iespēja visu mainīt''

Velsas treneris Peidžs pēc zaudējuma: ''Mums vēl ir iespēja visu mainīt''
Robs Peidžs. Foto: picture alliance/Scanpix

LETA--AFP. Velsas vīriešu futbola izlasei pēc neveiksmes pret Irānu Pasaules kausa finālturnīrā nevajadzētu ilgi par to skumt, pēc zaudējuma teica Velsas galvenais treneris Robs Peidžs.

Jau ziņots, ka Velsa, aizvadot otro B apakšgrupas maču, palika mazākumā un ar rezultātu 0:2 atzina Irānas futbolistu pārākumu.

"Nevaram sēdēt un raudāt par to," pēc zaudējums norādīja Peidžs. "Mums vēl ir iespēja visu mainīt. Nākamā spēle ir jau tepat aiz stūra, varam saviem faniem sarūpēt kaut ko, par ko priecāties."

Peidžs arī neslēpa savu sarūgtinājumu par komandas sniegumu, jo, viņaprāt, Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs Velsas futbolistiem izdevies parādīt daudz labāku sniegumu laukumā.

"Nevēlos šobrīd par to runāt, jo gribu sagatavoties mačam pret Angliju," viņš teica. "Esmu vīlies. Ja mēs varētu parādīt savu labāko sniegumu, tad viss būtu bijis kārtībā."

B grupas pēdējā spēlē 29. novembrī Velsa spēkosies pret Angliju.

Izmantotie resursi:
LETA

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!