Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Potīti savainojušais Anglijas kapteinis Keins būs gatavs spēlei pret ASV

Potīti savainojušais Anglijas kapteinis Keins būs gatavs spēlei pret ASV
Foto: IMAGO/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

Anglijas izlases futbolisti otro spēli Pasaules kausā aizvadīs piektdien, kad spēkosies pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Gatavs doties laukumā ir arī komandas kapteinis Harijs Keins, preses konferencē apliecināja galvenais treneris Gerets Sautgeits.

Angļi Pasaules kausu ievadīja pārliecinoši, ar 6:2 pieveicot Irānas valstsvienību. Harijs Keins palika bez vārtu guvumiem un otrā puslaika ievadā iedzīvojās potītes savainojumā, turpinājumā tiekot nomainīts. Izlases karjerā viņš iesitis 51 vārtus, tikai par diviem precīziem sitieniem atpaliekot no Anglijas rekordista Veina Rūnija.

"Harijam viss ir kārtībā. Viņš trenējies mazliet nostāk no pārējās komandas, bet piektdienas vakarā viņš būs gatavs. Trešdien veicām padziļinātas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā," pauda Gerets Sautgeits.

Nomainīts tika arī centra aizsargs Harijs Magvairs. Bijušas aizdomas par smadzeņu satricinājumu, sacīja Sautgeits, taču Magvairs jūtoties daudz labāk un būs gatavs nākamajai spēlei. Viņam tā būs 50. izlases kreklā.

Pret amerikāņiem laukumā varētu doties arī "Manchester City" malējais aizsargs Kails Vokers, kurš traumas dēļ bija spiests izlaist sagatavošanās posmu un pirmo maču pret Irānu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!