Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Argentīnas treneris iebilst kritikai: "Vienmēr novērtējam pretiniekus"

Argentīnas treneris iebilst kritikai: "Vienmēr novērtējam pretiniekus"
Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AFP. Argentīnas futbola izlase otrdien novērtēja savu pretinieci Pasaules kausa finālturnīrā Saūda Arābiju, pēc zaudējuma pauda valstsvienības galvenais treneris Lionels Skaloni.

"Pilnībā novērtējām pretinieku spēku, tāpat kā to darām ar citām komandām. Tas nav mūsu zaudējuma iemesls. Pretiniekos bija laba komanda ar tehniskiem un fiziski labi sagatavotiem spēlētājiem," stāstīja Skaloni. Viņa vadītā vienība atklāšanas spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 1:2.

"Arī nākamie pretinieki būs sarežģīti, kā jau jebkura komanda šajā turnīrā. Tagad vajadzīgas divas uzvaras, lai virzītos tālāk. Būs grūti, taču mēs censtos uzvarēt neatkarīgi no šodienas mača iznākuma," turpināja treneris.

Skaloni gan nesūdzējās par pirmajā puslaikā aizmuguru dēļ neieskaitītajiem trīs vārtiem. "Tas bija milimetru jautājums. Viņiem bija augsta aizsardzības līnija un zinājām, ka būs šādas situācijas," teica Skaloni. "Ir grūti pieņemt zaudējumu. Varējām iegūt vadību ar 2:0, taču vienā brīdī spēle pagriezās citā virzienā."

1990. gada Pasaules kausa pirmajā spēlē Argentīna ar 0:1 zaudēja Kamerūnai, taču tas netraucēja vēlāk sasniegt finālu.

Noderīgas saites:

PK 2022 jaunumi
Kalendārs un rezultāti
Turnīra tabulas
"William Hill" prognožu spēle

Kur skatīties spēles?

“Forum Cinemas” sadarbībā ar “WilliamHill TV” piedāvā ekskluzīvu iespēju skatīties PK futbolā uz lielā kino ekrāna k/t “Kino Citadele” tiešraidē ar oriģinālo skaņu no stadiona – ļaujot apmeklētājiem pilnībā iejusties stadiona atmosfērā.

PK futbolā lielākajos sporta bāros Latvijā O'Learys Akropolē Rīga un Riga Plaza. Vairāk kā 70 TV ekrāni, boulings, biljards, virtuālās realitātes un sporta simulatori!


, 2022-11-22 18:29, pirms gada
..arābiem jau treneris maestro. un nav jau tā, ka šie uzvarēja, jo labāki, vienkārši paveicās dažās aizmugures situācijās. vismaz divas bija tik tuvas, ka varēja arī nebūt. nūģu veiksme.
, 2022-11-22 19:10, pirms gada
Tieši tā, ne jau saudarābi bija labāki spēlē kopumā, vienkārši viņiem paveicās tajās aizmugurēs - miļimetrovkās. Tikpat labi tie daži cm varēja būt uz otru pusi, un, pat ja tikai vienā gadījumā nebūtu vārti atcelti un rezultāts kļūtu 2:0, spēle ievirzītos jau pavisam citā gultnē. Cerams, argentīnieši savu veiksmi atgūs nākamajās spēlēs.