Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: dakots

Forums: Ezotērika - vai "futbola dievs" Maradona nodrošinās Argentīnai kausu Katarā?

Forums: Ezotērika - vai "futbola dievs" Maradona nodrošinās Argentīnai kausu Katarā?
Djēgo Maradona turpmākos divus gadus saņems arābu miljonus
Foto: AFP/Scanpix

Maradona 1986.gada pasaules kausā Meksikā ceturtdaļfinālā spēlē ar Angliju pirmos vārtus guva ar roku, kas vēlāk tika nosaukti par vārtiem "Dieva roka"
Maradona devās viņsaulē pirms 2 gadiem - 2020.gada 25.novembrī.
Vai Dievs paradīzē ir piešķīris Djego Maradonam "futbola dieva" pienākumus?

Vai Dievs paradīzē ir piešķīris Djego Maradonam "futbola dieva" pienākumus?
Tā tas varētu būt, jo viņa komanda - Neapoles "Napoli", ar kuru tika izcīnīti 2 tituli Itālijas A serijā, tagad ir pārliecinošā vadībā un cer iegūt atkal "scudetto" šoreiz jau bez Maradonas!...bet vai tiešām bez viņa palīdzības?
Djego Maradona nomira 2020.gada 25.novembrī.
Nebija jau viņš bez grēka - gan alkohols, gan narkotikas , arī uzticīgs vīrs nebija....tad jau laikam būs, ka sv.Pēteris viņu pie paradīzes vārtiem nosūtījis uz šķīstītavu ...cik ilgi tur? ...man domāt, ka ticis laukā ...jo, cik nu var...pašķīstījās, nomazgājās un būs laukā, paradīzē iekšā!
Neapoles stadions ir nosaukts viņa vārdā. Dievs varētu to ņemt vērā, kad nozīmēja jauno "futbola dievu", un Djego patreiz ir labākais futbolists paradīzē, jo leģendārais Pele ir dzīvs, un vai Kruifs bija reliģiozs?
Ja Djego būs piedoti tie "Dieva rokas" vārti, ja viņš būs iecelts par jauno "futbola dievu", tad varam gaidīt, ka "Napoli" beidzot atkal uzvarēs Itālijas A sērijā.
...un kas tad notiks ar Argentīnas izlasi Katarā?
Argentīna uzvarēs un pacels kausu?


, 2022-11-15 13:02, pirms gada
Ja Dievs būs iecēlis Messi par savu vietnieku uz zemes futbola jautājumos, tad iespējams, ka Argentīna arī pacels FIFA pasaules kausu.
Savādāk nekādi!
, 2022-11-17 21:30, pirms gada
Messi ir uz Zemi atsūtīts Visuvarenā dēls!
22.11. 12:00 Lusail : Argentīna – Saūda Arābija 4:0
, 2022-12-01 10:17, pirms gada
...man aizdomas, ka pirmo spēli, ko Argentīna zaudēja saudistiem ar 1:2, Maradonam bija jāatdod veci parādi tiem arābu čomiem, kas uz foto....tāpēc iespējams sašņaucās, uzpīpēja sv.Pītera sagādāto zālīti un jautri pavadīja laiku ar mūķenēm, bet kad ieraudzīja spēles rezultātu, tad saprata sava "futbola dieva" pienākumu un jau visu sakārtoja. Domājiet bez "futbola dieva" palīdzības Makalisters varētu tik precīzi trāpīt vārtu apakšējā stūrī? ..nekad! ...un tā pendele uz poļu vārtiem bija negodīga, tāpēc Maradona palīdzēja to atvairīt!
, 2022-12-21 18:59, pirms gada
Tu esi Pravietis, Dakot!