Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource651), Fid:2965, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Igauņi minimāli piekāpjas Velsai, Čehija Kazaņā apspēlē baltkrievus

Igauņi minimāli piekāpjas Velsai, Čehija Kazaņā apspēlē baltkrievus
Kīfers Mūrs guva Velsas uzvaras vārtus pār Igauniju. Foto: AP/Scanpix

Pasaules kausa kvalifikācijā šovakar Tallinā Igaunijas futbolisti ar 0:1 piekāpās Velsas vienībai, savukārt Baltkirevijas izlase, aizvadot mājas spēli Kazaņā, piekāpās čehiem ar 0:2.

# Igaunijas izlase ar RFS malējo aizsargu Artūru Piku ierindā savās mājās Velsas izlasei. Spēles 12. minūtē igauņus iedzinējos nostādīja Kīfera Mūra precīzais sitiens, kam mūsu ziemeļu kaimiņi spēles atlikušajā laikā atbildēt nespēja.

# Kazaņā savu mājas spēli aizvadīja Baltkrievijas izlase, kas tikās ar Čehiju. Ar vārtu guvumiem izceļoties Patrikam Šikam un Adamam Hložekam, čehi svinēja panākumu ar 2:0. Tas E apakšgrupā dod Čehijas izlasei dalītu otro pozīciju kopā ar velsiešiem aiz grupas līdervienības Beļģijas.

# Latvijas izlases grupas biedri savas cīņas aizvadīja bez pārsteigumiem. Nīderlande ar 6:0 Roterdamā sagrāva grupas pastarīti Gibraltāru. Savukārt Norvēģija izmantoja Melnkalnes noraidījumu, tiekot pie uzvaras ar 2:0.

# Saspringtas cīņas norisinājās H apakšgrupā, kur divos no trīs mačiem tika fiksēts neizšķirts. Ar rezultātu 2:2 cīnījās gan Horvātija pret Slovākiju, gan Kipra pret Maltu. Šajā grupā pie uzvaras tika tikai Krievijas futbolisti, kuri nosargāja panākumu ar 2:1 pret slovēņiem, tādējādi izvirzot pretenzijas uz iekļūšanu pasaules kausa finālturnīrā.

# Timo Vernera divi gūtie vārti palīdzēja Vācijai gūt panākumu ar 4:0 Ziemeļmaķedonijā. Ar tādu pašu rezultātu islandieši apspēlēja maziņo Lihtenšteinu, bet Rumānija ar minimālu 1:0 tika galā ar Armēnijas izlasi. J apakšgrupā vāciešu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem rumāņiem sasniedzis astoņus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/european-quali...


, 2021-10-12 06:36, pirms 3 gadiem
Kāpēc belariem mājas spēle nebija viņu valstī tā arī nav paskaidrots...
, 2021-10-12 07:48, pirms 3 gadiem
lacis67 rakstīja: Kāpēc belariem mājas spēle nebija viņu valstī tā arī nav paskaidrots...
Tāpēc, ka pēc tam, kad Lukašs maijā deva pavēli nosēdināt Minskā Austrijas lidmašīnu, kurā bija kaut kāds baltkrievu opozicionārs, visas Rietumeiropas lidsabiedrības slēdza savus reisus uz Baltkrieviju. Tur tikai caur Krieviju var nokļūt, bet tas neatbilst kaut kādām UEFA noteiktām epidemioloģiskām prasībām vai kaut kam tamlīdzīgam
, 2021-10-12 08:06, pirms 3 gadiem
Jo Geiropas fašistiskais režīms dara visu pēc savām iegribām.
Lai dzīvo Lukašenko, stabils un gudrs prezidents.
, 2021-10-12 09:00, pirms 3 gadiem
Geiropa rakstīja: Jo Geiropas fašistiskais režīms dara visu pēc savām iegribām.
Lai dzīvo Lukašenko, stabils un gudrs prezidents.
Cik saprotu, tu no stabilās un gudrās Lukašbambves raksti.
, 2021-10-12 09:25, pirms 3 gadiem
Starp citu, Vācija kļuva par pirmo izlasi, kura kvalificējusies PK no kvalfikācijas. To laikam nevajadzēja pieminēt!
, 2021-10-12 15:04, pirms 3 gadiem
lacis67 rakstīja: Kāpēc belariem mājas spēle nebija viņu valstī tā arī nav paskaidrots...
izlien no alas
, 2021-10-12 15:05, pirms 3 gadiem
autoriņ- haltūrist, kur iir tabulas? Nevajag strādāt par to, kas nesanāk !